Voňavé vepřové plátky po toskánsku
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Energie | 5 795 kJ / 1 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,08 g |
Tuky | 101,12 g |
Vláknina | 24,32 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,73 g |
Sůl | 4,01 g |
Sacharidy | 73,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: starší číslo magazínu Albert, recept je od Z. Polreicha
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 2 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 2 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 3 hodinami
Ananasové kytičky
Přidáno před 7 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 9 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Domácí nudle
jalamo uvařil před 39 minutami
Tatranské kotlety
zuzanax uvařila před 1 hodinou
Broskvové řezy s pudinkem
RAMiel uvařila před 1 hodinou
Polévka z kuřecích hřbetů
milan.pohy uvařila před 3 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Nicoolka uvařila před 3 hodinami
Krémová pórková polévka
eliskac uvařil před 4 hodinami
Mrkvový řez
Petula69 uvařila před 5 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 6 hodinami
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Mafka uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zkusili jsme připravit majonézu z cizrnového nálevu: Veganská náhražka chutná skoro jako klasická majonéza a snáze se dělá
Vratič obecný je známá bylina s repelentními účinky. Z jeho květů si snadno vyrobíme domácí repelent
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: vepřové po toskánsku vepřové po toskánsko vepřové plátky vepřové maso po toskánsku veprove kotlety po toskansku recept veprove po toskánsku upecene veprove platky recepty z veproveho veprove maso po toskánsko vepřová pečené po toskánsko žampiony po toskánsku kotleta po toskánsku veprovy platek po toskánsku maso po toskansku vepřové maso recepty po toskánsko vepřová pečeně po toskánsku co z veprovych platku vepřové plátky v mouce
Suroviny: plátek vepřový, mouka hladká, cibule, slanina, fenykl, česnek, víno červené suché, ocet vinný, rajče, rozmarýn, tymián čerstvý, skořice, cukr třtinový, sůl, pepř, olivy černé, petrželka, olej olivový
Voňavé vepřové plátky po toskánsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nq4Y
0 názorů