Hovězí na burgundský způsob
Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Energie | 33 727 kJ / 8 061 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 392,36 g |
Tuky | 541,80 g |
Vláknina | 92,55 g |
Cholesterol | 982 mg |
Sodík | 4,90 g |
Sůl | 11,50 g |
Sacharidy | 263,61 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 7. 2012 09:58
4. 8. 2011 17:40
28. 7. 2009 16:06
28. 7. 2009 14:48
28. 7. 2009 14:24
28. 7. 2009 14:18
28. 7. 2009 12:42
Tleskám
8. 7. 2009 14:13
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 11 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 20 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 23 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Právě bylo uvařeno:
Škubánky na slano
CharlotteK@seznam.cz uvařila před 20 minutami
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
Liberk uvařila před 58 minutami
Domácí houstičky bez kynutí
Lucie Hertlova uvařila před 59 minutami
Buřty na černém pivě
Monthy79 uvařil před 2 hodinami
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 11 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 12 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 12 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 13 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 13 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Gastro glosa: Občerstvení na hokejovém mistrovství není drahé, ale nudné a obyčejné. Chtělo by to snahu a péči
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Holka u plotny peče: Rychlý perník na plech se skořicí a povidly je neskutečně vláčný díky jedné surovině
Další recepty
Tématické fráze: burgundský guláš podle dity jak krájet hovězí maso burgundský hrnec hovězí po burgundsku podle pohlreicha krajeni hoveziho masa hovězí na burgunsky způsob hovezi burgund burgundský guláš jehněčí po burgundsku zvěřina po burgundsku maso na burgundsky zpusob burgundský hovězí guláš z kližky podle polreicha burbunske hovězi hovězi po burgunský priprava hoveziho masa burgunský hrnec maso po burgundsku maso na burgunsky zpusob dita p.hovezi po burgundsku
Suroviny: víno, olej olivový, šťáva citronová, česnek, tymián, majoránka čerstvá, maso hovězí, olej olivový, slanina, pórek, karotka, cibule, česnek, sůl, pepř, mouka, bujón hovězí, rajče, pórek, tymián, cibule šalotka, houby, máslo, nudle vaječné, víno červené
Hovězí na burgundský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/48XV
8 názorů