Burgundské dušené hovězí
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 4 270 kJ / 1 020 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 149,61 g |
Tuky | 26,89 g |
Vláknina | 26,07 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 2,64 g |
Sůl | 6,50 g |
Sacharidy | 34,74 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept je z "The California Culinary Academy".
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 2. 2012 16:50
19. 2. 2012 16:30
27. 9. 2010 16:23
8. 9. 2009 23:03
1. 9. 2009 14:50
28. 7. 2009 10:29
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 2 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 11 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno před 23 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno 9. 5. 2024 08:30
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno 9. 5. 2024 06:45
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Právě bylo uvařeno:
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
Marie65 uvařila před 21 sekundami
Kynuté těsto na štrúdl
Sei uvařila před 52 minutami
Meruňkový makovec
Petra Dvor. uvařila před 56 minutami
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 12 hodinami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 12 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 14 hodinami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 14 hodinami
Zeleninové lívanečky
vendyb uvařila před 14 hodinami
Toastová pizza v troubě
Duchy29 uvařila před 15 hodinami
Rybízovo-jogurtový koktejl
jankohrasko uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Na likérových špičkách si pochutnáváme již přes šedesát let. S trochou šikovnosti je zvládnete i doma
Jak snadno vyrobit bylinkové máslo? Jaké bylinky se do něj hodí nejlépe? S námi to zvládne každý
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: burgunská hovězí pečeně burgunska omacka burgunska pecene hovězí kližka recept hovězí po burgundsku dita p. burgunska hovezi pecene recept hovezi klizka recepty hovězí v mrkvi na francouzský způsob hovězí plecko recepty z hovezi klizky burbunská omáčka burgunská omáčka recept dušené hovězí maso hovězí kližka po burgundsku hovězí po burgundsku podle dity burbunská maso po burgunsku hovezi maso po burgunsku hovězí pečeně po burgunsku burgunské víno
Suroviny: kližka hovězí, máslo, ramínka vepřová uzená, cibule, česnek, mrkev, petrželka, bobkový list, sůl, pepř, tymián sušený, protlak rajčatový, víno červené suché, houby naložené
Burgundské dušené hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A0p
6 názorů