Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangas na víně se zeleninou a bazalkou

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 513 kJ /
840 kcal
Bílkoviny93,88 g
Tuky35,24 g
Vláknina1,92 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 213 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy12,15 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Filety osušíme,zakápneme citronem a zprudka opečeme na oleji. Osolíme, opepříme, podlijeme polovinou vína a necháme ho vyvařit. Krok 2: Přidáme nakrájené cibulky, papriky, podlijeme zbytkem vína a dusíme doměkka. V Krok 3: polovině dušení přidáme pokrájená rajčata, / lepší jsou oloupaná / a bazalku. Krok 4: Na závěr zjemníme šťávu máslem.

Zveřejněno 8. 7. 2009

Poznámka autorky maris

Podáváme s vařeným bramborem s pažitkou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangas na víně se zeleninou a bazalkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RgEK

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangas na víně se zeleninou a bazalkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RgEK

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Mně se ten recept taky hodně líbí + :yes:

Bože, konečně něco normálního:-))já už jsem maris něco takového dělala, pangase mám ráda, je to takové super masíčko:-p, ale Láďa říká, že to není ryba, má raději filety, ale já ti za tenhle recept dám s klídkem plusík;-):yes:

Tématické fráze:
pangas, pangasius na vine, pangas na vine, smažený pangas, recepty z pangase, babicovy dobroty-ryby, recepty na pangase, recept pangas, pangas na zelenině, recepty pangas, dušený pangasius, pangas smažený, pangasius s bazalkou, ryba na bazalce, ryba s bazalkou, recept na pangase, babicovy dobroty ryba pangasius, filety na víně, ryba pangas, pangasius na bazalce

Suroviny:
pangasius, paprika čerstvá oranžová, cibulka jarní, rajče, víno bílé suché, bazalka čerstvá, olej olivový, máslo, sůl, pepř, citron

Přidat fotografie receptu