Vepřová roláda s játrovou nádivkou
Takto pečená roláda může být nejen součástí oběda či večeře, ale můžeme jí servírovat i jako součást studeného pohoštění. Takže pro svoje mnohostranné využití si jí zcela jistě oblíbíte i vy.
Suroviny pro 7 porcí
7 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 11 121 kJ / 2 658 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 244,21 g |
Tuky | 138,27 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 3,47 g |
Sůl | 8,43 g |
Sacharidy | 106,71 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 4. 2022 09:53
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 16 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 21 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Ošatkový chléb
DanaBl uvařila před 5 minutami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 7 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 8 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 10 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 10 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 10 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 10 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 11 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 13 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Josef Maršálek upekl čokoládovou buchtu z batátů: Mramorovaná poleva doladí chuť hutného dezertu, říká cukrář
Jak se vaří bramborová kaše? Jak snadno připravit celerovou, mrkvovou a dýňovou variantu
Další recepty
Tématické fráze: bucek s jatrovou nadivkou jatrova nadivka na plechu vepřová roláda vepřová roláda s nádivkou bůčková roláda s játrovou s nádivkou recepty roláda z vepřového masa buckova rolada s jatrovou nadivkou
Suroviny: maso vepřové, játra, rohlík, vejce, mléko, sůl, pepř mletý, omáčka sojová tamari, česnek sušený, sádlo, hořčice pikantní, rajče sušené, česnek mědvědí, slanina uzená, med
Vepřová roláda s játrovou nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RABz
1 názor