Dvojí lančmít
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 196 kJ / 2 437 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 166,78 g |
Tuky | 195,00 g |
Vláknina | 0,27 g |
Cholesterol | 536 mg |
Sodík | 9,49 g |
Sůl | 19,35 g |
Sacharidy | 3,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Postup je u obou lančmítů úplně stejný, změna je pouze ve skladbě masa a v použitém koření, proto vkládám jako jeden recept.
U lančmítu II. Je možnost použít i jinou směs koření, ale v tom případě je nutné přihlédnout k soli, kterou většina směsí již obsahuje a žádnou další sůl už nepřidávat.
Já pekla prát zabalený do olejem potřeného dvojitého alobalu v alu-miskách. A byla jsem nedočkavá na výsledek, tak jsem od každého kousek ukrojila ještě za horka, bylo to moc dobré, ale jakoby suché. Druhý den (vychladlé z ledničky) už ale byla struktura úplně jiná a po suchosti ani památka. Ona se totiž ta vypečená šťáva zase zčásti vsákne zpět do masa. Tak raději vyčkejte do úplného vychlazení.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 15 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 17 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 17 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 19 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 20 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 1 hodinou
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 5 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 7 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 8 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 8 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 9 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 9 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro okénko: Vzpomínáte na lančmít? I dnes se vyrábí podle norem z roku 1989. Víme, kde ho sehnat a kolik za něj zaplatíte
Upečte si dvoubarevné sušenky ze světlého a tmavého těsta. Jsou snadné a efektní
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: lanchmid lančmít lančmíd lanchmid co z nej domaci lancmid lanchmid recept domácí lanchmid koření na luncheon meat kořeni luncheon meat maso na luncheon meat luncheon meat recept domaci lancmit kutrování vepřového masa koření do lančmitu prát do lančmídu domácí lančmit -luncheon meat lančmít recepty
Suroviny: bůček bez kosti, plecko vepřové, kůže vepřová, vývar, česnek sušený, paprika sušená sladká, podravka, pepř, praganda, kůže z bůčku, vývar, koření maďarské, sůl,
Dvojí lančmít
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QzKZ
0 názorů