Karbanátky z vařeného uzeného a syrového vepřového masa s hrachovou kaší
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 639 kJ / 392 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,72 g |
Tuky | 12,69 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 195 mg |
Sodík | 283 mg |
Sůl | 0,56 g |
Sacharidy | 2,54 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: recept z (cca 50-60let) starého časopisu Vlasta.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 3 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 21 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 22 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Právě bylo uvařeno:
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 12 sekundami
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 8 minutami
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 46 minutami
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 51 minutami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 2 hodinami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 11 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 12 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 14 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 14 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Josef Maršálek upekl čokoládovou buchtu z batátů: Mramorovaná poleva doladí chuť hutného dezertu, říká cukrář
Šlehaná feta je skvělý dip k čerstvé zelenině nebo ke krekrům. Snadno se připravuje a božsky chutná
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
Další recepty
Tématické fráze: hrachové karbanátky s mletým masem
Suroviny: maso uzené, plecko vepřové, mouka hladká, žemle, sůl, pepř, česnek, mouka polohrubá, bílek, olej
Karbanátky z vařeného uzeného a syrového vepřového masa s hrachovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WJlo
0 názorů