Dušená roštěnka ve vlastní šťávě
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 525 kJ / 1 559 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 180,61 g |
Tuky | 64,97 g |
Vláknina | 6,45 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 447 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 61,05 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 12. 2019 21:32
Já vám fandím, leč z mnohých vašich rcp jsem poněkud rozvrkočený
"800 g nižší roštěnky" možná jste myslela nízký roštěnec, že
"koriandr" ? patrně semenec, že? Či snad nať To je jako nebe a dudy
"Vložíme maso zpět do kastrolu, zalijeme studenou vodou..." No, studená voda by byla opodstatněná snad na záklechtku, ale podlévat maso studenou vodou??? Vaříte maso, nebo políííffku
"1 kostka Knorr" Roštěnky patří k mým oblíbeným, "masox" jim zajisté neuškodí, ale tady je naprosto zbytečný (800 g masa na 4 porce) pokud to samozřejmě nezmršíte utopením v přebytku vody, že
Edit
Eja57:
Píšu a čučím na bednu, takže se mi podařilo zopakovat vás, že
28. 12. 2019 21:19
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 15 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 17 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 17 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 19 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 20 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 55 minutami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 4 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 7 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 8 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 8 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 9 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 9 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Jak dusit maso nebo zeleninu: Správný postup dušení masa zaručí jeho náležité změknutí a plnou chuť omáčky
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Další recepty
Tématické fráze: jak silné maso na rostenky dušená rožtěnka rostenky maso dušené hovezi rostena ve vlastni stave roštěnka dušená mrkev hovězí roštěná ve vlastní na šťávě
Suroviny: roštěná hovězí, cibule, sádlo, koriandr, sůl, kmín drcený, mouka hladká,
Dušená roštěnka ve vlastní šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qNoy
2 názory