Tagliatelle boscaiola (po česku)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 708 kJ / 2 320 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,57 g |
Tuky | 9,39 g |
Vláknina | 57,64 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,26 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 450,93 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kdo chce, tak si porci můžeme ještě vylepšit trochou nastrouhaného sýra či parmazánu.
Inspirace někde z nějakého časopisu, už nevím z kterého.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 4. 2020 19:02
19. 4. 2020 18:47
19. 4. 2020 15:59
19. 4. 2020 15:53
19. 4. 2020 15:02
19. 4. 2020 14:57
19. 4. 2020 14:06
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 15 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 17 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 17 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 19 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 20 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 1 hodinou
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 4 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 7 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 8 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 8 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 9 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 9 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Jak připravit taštičky z křehkého těsta? Rady a tipy pro začátečníky
Další recepty
Tématické fráze: tagliatelle recept
Suroviny: těstoviny, žampióny, cibule, česnek, rajče sterilované, petrželka, olej olivový, pepř, bazalka čerstvá
Tagliatelle boscaiola (po česku)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P374
7 názorů