Řecký salát podle Romana Vaňka
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 022 kJ / 244 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,95 g |
Tuky | 14,81 g |
Vláknina | 7,26 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 1,03 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 15,36 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 9. 2020 14:54
Vaňkovy recepty neznám,ale salát se mi líbí
20. 9. 2020 09:31
MamlajdaD:
20. 9. 2020 09:28
Eja57: Děkuji za komentář! Já jsem do salátu dávala balkán, fetu jsem neměla. Kvůli rozdílu ve struktuře jsem balánský sýr strouhala. Ale recept už je opravený.
20. 9. 2020 09:12
Mohu se zeptat, jak jsme přišli na to, že Roman Vaněk dává do řeckého salátu balkán a ne fetu? Rozdíl sice není velký, ale chutí a strukturou sýra je....Nechci vůbec rýpat, jen mě to zajímá...
20. 9. 2020 08:48
Jaromíra18: Děkuji za milý komentář, je to opravdu moc dobré!
20. 9. 2020 08:42
Vynikající dobrůtka.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 1 hodinou
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 3 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 5 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 7 hodinami
Morušová marmeláda z domácí pekárny
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 5 minutami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 1 hodinou
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 1 hodinou
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 1 hodinou
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 1 hodinou
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 1 hodinou
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
JaninaZ. uvařila před 2 hodinami
Špenátový quiche
tomas392 uvařila před 2 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
TondaJ uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Ředkve a jejich pěstování: Nenáročná zelenina je plná cenných živin, výborně chutná a dlouho vydrží
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Další recepty
Suroviny: rajče, okurka čerstvá, paprika čerstvá červená, olivy černé, cibule červená, sýr feta, pepř, koření oregáno, olej olivový, šťáva citronová
Řecký salát podle Romana Vaňka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gmA9
6 názorů