Pečená vinná klobása se zelím (z remosky)
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 9 547 kJ / 2 282 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,94 g |
Tuky | 165,77 g |
Vláknina | 27,32 g |
Cholesterol | 341 mg |
Sodík | 7,35 g |
Sůl | 18,00 g |
Sacharidy | 83,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept byl připravován dle kuchařky ,,Pečeme zdravě a chutně,,.
Všechny recepty jsou i na FB ve skupině "Vaříme s Jirkou" (Cooking with Jirka).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 12. 2020 12:19
17. 12. 2020 12:11
17. 12. 2020 08:39
17. 12. 2020 06:42
16. 12. 2020 21:42
16. 12. 2020 14:19
16. 12. 2020 11:22
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 12 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 14 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 16 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 17 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 1 hodinou
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 4 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 5 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 5 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 5 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 6 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Suroviny: klobása vinná, cibule, sádlo, cukr třtinový, zelí kysané, ocet vinný červený, česnek, kmín celý, pivo světlé, kaše bramborová
Pečená vinná klobása se zelím (z remosky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WMyn
7 názorů