Italské krémové, houbové rizoto
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 12 544 kJ / 2 998 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,48 g |
Tuky | 104,61 g |
Vláknina | 35,46 g |
Cholesterol | 219 mg |
Sodík | 1,27 g |
Sůl | 3,15 g |
Sacharidy | 419,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Původ tohoto italského tradičního rýžového pokrmu je v severní Itálii, je jedním z pilířů milánské kuchyně.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 4. 2022 21:09
úžasné houbové rizoto
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 23 minutami
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 1 hodinou
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 2 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 2 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 2 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 2 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 2 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 3 hodinami
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 3 hodinami
Chutné vafle
Lucie1989 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak správně vařit různé druhy rýže: Díky těmto radám se vám už nikdy nerozvaří jasmínová a arborio zůstane krásně krémová
Retro okénko: Jak na dokonalý rýžový nákyp se švestkami? S máslem, skořicí a citronovou kůrou chutná božsky
Dokonale krémové houbové rizoto: Nejlepší chuť zajistí houbový vývar i tento jednoduchý postup přípravy
Další recepty
Suroviny: rýže, houba hřib, cibule šalotka, česnek, máslo, víno bílé, sýr parmazán strouhaný, pepř, olej
Italské krémové, houbové rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3MAA
1 názor