Ostružinové poháry
Suroviny pro 7 porcí
7 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 10 054 kJ / 2 403 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,83 g |
Tuky | 119,01 g |
Vláknina | 28,59 g |
Cholesterol | 185 mg |
Sodík | 357 mg |
Sůl | 0,57 g |
Sacharidy | 280,83 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Množství cukru je třeba zvolit podle sladkosti - kyselosti ostružin a vlastní chuti.
Pohárky jsou více ovocné a osvěžující.
Můžeme použít i jiný druh ovoce.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 8. 2022 14:51
Zdenka1: Děkuji moc za vyzkoušení a pochvalu. Jsem moc ráda, že recept nezklamal.
27. 8. 2022 14:20
Děkuji za skvělý tip, jak využít v kuchyni ostružiny. Poháry byly moc dobré. Chuťově výrazné ostružiny se výborně doplňují s jemným krémem. Musím se přiznat, že čekat na ně až do druhého dne jsme nevydrželi, ale já jsem piškoty máčela ve višňovém likéru, tak chuť byla luxusní již za pár hodin. Doporučuji vyzkoušet, nebudete litovat.
6. 8. 2022 13:15
Marie Svarcova: Děkuji za pochvalu.
4. 8. 2022 09:01
moc pěkný recept i foto
18. 8. 2021 23:48
Anna Kocikova: yanull: Děkuji.
Jani, tak já mám už ostružiny delší dobu, dozrávají postupně. Je mi jasné, že záleží na odrůdě. Úroda je letos bohatá.
Jani, tak já mám už ostružiny delší dobu, dozrávají postupně. Je mi jasné, že záleží na odrůdě. Úroda je letos bohatá.
18. 8. 2021 19:30
18. 8. 2021 16:31
Merylas: děkuji za menší typy takový zavařený to nemusí být špatné jinak není zač. Uložila jsem recept a někde zkusím
18. 8. 2021 14:00
Maruško, kdyby se ostružiny neloudaly se zráním, tak bych hned udělala, recept je velmi lákavý
18. 8. 2021 09:31
Moni, klidně bych použila i ty mražené. Stejně se pak vaří a tak to je celkem jedno. A třeba zavařené ve vlastní šťávě by šly použít taky. To spíš bude mít někdo, kdo je pěstuje na zahrádce a přebytky dává do sklenic. Ze sklenic bych je hned propasírovala a pak na plotně zahustila tím škrobem. A děkuji.
17. 8. 2021 20:54
Krásné úplně se na mě ty misky usmívají hned bych ochutnala na mrazáku mám zamrazeny ostružiny ale asi lepší možná čerstvý že? Jinak mňamka
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 2 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 6 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 7 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 31 minutami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 43 minutami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 58 minutami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 1 hodinou
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 2 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zpracovat a skladovat ostružiny. Vyzkoušejte to podle našich tipů
Připravujete pudinkový krém a potřebujete pudink bez škraloupu? Poradíme tři způsoby, jak získat hladký povrch
Ostružiny se vyznačují krásnou barvou a příjemnou chutí. Zpracujeme je do lahodných moučníků a nepečených dezertů
Další recepty
Suroviny: ostružiny, cukr krupice, skořice mletá, škrob kukuřičný, voda, mléko, cukr krupice, pudink kokosový, mascarpone, piškoty, šlehačka, ostružiny, meduňka
Ostružinové poháry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yZ5z
10 názorů