Ostružinové poháry
Suroviny pro 7 porcí
7 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 10 054 kJ / 2 403 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,83 g |
Tuky | 119,01 g |
Vláknina | 28,59 g |
Cholesterol | 185 mg |
Sodík | 357 mg |
Sůl | 0,57 g |
Sacharidy | 280,83 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Množství cukru je třeba zvolit podle sladkosti - kyselosti ostružin a vlastní chuti.
Pohárky jsou více ovocné a osvěžující.
Můžeme použít i jiný druh ovoce.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 8. 2022 14:51
Zdenka1: Děkuji moc za vyzkoušení a pochvalu. Jsem moc ráda, že recept nezklamal.
27. 8. 2022 14:20
Děkuji za skvělý tip, jak využít v kuchyni ostružiny. Poháry byly moc dobré. Chuťově výrazné ostružiny se výborně doplňují s jemným krémem. Musím se přiznat, že čekat na ně až do druhého dne jsme nevydrželi, ale já jsem piškoty máčela ve višňovém likéru, tak chuť byla luxusní již za pár hodin. Doporučuji vyzkoušet, nebudete litovat.
6. 8. 2022 13:15
Marie Svarcova: Děkuji za pochvalu.
4. 8. 2022 09:01
moc pěkný recept i foto
18. 8. 2021 23:48
Anna Kocikova: yanull: Děkuji.
Jani, tak já mám už ostružiny delší dobu, dozrávají postupně. Je mi jasné, že záleží na odrůdě. Úroda je letos bohatá.
Jani, tak já mám už ostružiny delší dobu, dozrávají postupně. Je mi jasné, že záleží na odrůdě. Úroda je letos bohatá.
18. 8. 2021 19:30
18. 8. 2021 16:31
Merylas: děkuji za menší typy takový zavařený to nemusí být špatné jinak není zač. Uložila jsem recept a někde zkusím
18. 8. 2021 14:00
Maruško, kdyby se ostružiny neloudaly se zráním, tak bych hned udělala, recept je velmi lákavý
18. 8. 2021 09:31
Moni, klidně bych použila i ty mražené. Stejně se pak vaří a tak to je celkem jedno. A třeba zavařené ve vlastní šťávě by šly použít taky. To spíš bude mít někdo, kdo je pěstuje na zahrádce a přebytky dává do sklenic. Ze sklenic bych je hned propasírovala a pak na plotně zahustila tím škrobem. A děkuji.
17. 8. 2021 20:54
Krásné úplně se na mě ty misky usmívají hned bych ochutnala na mrazáku mám zamrazeny ostružiny ale asi lepší možná čerstvý že? Jinak mňamka
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Paprika z horkovzdušné fritézy zapečená s uzeným, bramborovou kaší a sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Povidlové taštičky podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 8 hodinami
Kurkumačka s kroupami
Přidáno před 14 hodinami
Salát z kuskusu a bylinek a la Taboulé
Přidáno před 14 hodinami
Jarní vietnamské závitky
Přidáno před 16 hodinami
Francouzský toust (toast)
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrníčková bábovka s mákem
mottack uvařila před 4 hodinami
Plněné tyčinky z listového těsta
Zandulka uvařila před 4 hodinami
Francouzské palačinky
jprazak uvařila před 5 hodinami
Houbové rizoto
Mayhem uvařila před 5 hodinami
Houbový pekáček
PalkoKa uvařila před 5 hodinami
Tvarohové knedlíčky v jahodové omáčce
kraloja uvařila před 5 hodinami
Vepřové plátky s nivou v alobalu
learos uvařila před 6 hodinami
Pavlova
AdelaMalecova uvařila před 7 hodinami
Španělský ptáček
BarkaSvob uvařila před 7 hodinami
Houbová omáčka s muškátovým oříškem
kristeena uvařil před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Připravujete pudinkový krém a potřebujete pudink bez škraloupu? Poradíme tři způsoby, jak získat hladký povrch
Ostružiny se vyznačují krásnou barvou a příjemnou chutí. Zpracujeme je do lahodných moučníků a nepečených dezertů
Jak zpracovat a skladovat ostružiny. Vyzkoušejte to podle našich tipů
Další recepty
Suroviny: ostružiny, cukr krupice, skořice mletá, škrob kukuřičný, voda, mléko, cukr krupice, pudink kokosový, mascarpone, piškoty, šlehačka, ostružiny, meduňka
Ostružinové poháry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yZ5z
10 názorů