Koprovo - dýňová omáčka
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 220 kJ / 531 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,22 g |
Tuky | 25,93 g |
Vláknina | 15,70 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 97 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 52,13 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Omáčka je jemná, bez mouky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 11. 2022 16:32
tejaja (moderátorka): Terezko moc děkuji i za pěknou fotku. Jsem ráda, že chutnalo a recept nezklamal.
19. 11. 2022 14:07
Výborné. Je to niečo iné ako prívarok, ale skutočne vynikajúce. Páči sa mi, že tam nie je múka. Díky za recept. Fotečka pridaná, určite budem opakovať.
10. 9. 2021 10:29
recept se mi moc líbí, určitě vyzkouším
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 19 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 19 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 6 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 9 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 9 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 11 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 11 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 11 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 12 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 12 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Jak používat celé koření k dochucování jídel? Máme několik jednoduchých možností
Další recepty
Suroviny: dýně, brambory, cibule, vývar, smetana zakysaná, smetana, máslo, koření nové koření, bobkový list, kopr, sůl, cukr
Koprovo - dýňová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RZW0
3 názory