Černá zabijačková polévka "prdelačka" z jelítka
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 677 kJ / 162 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,49 g |
Tuky | 7,56 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 13,83 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tuto polévku zpravidla dělám, když dělám ovar z vepřového kolena a myslím, že to je výborné zužitkování vývaru.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 10 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 19 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 22 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Právě bylo uvařeno:
Buřty na černém pivě
Monthy79 uvařil před 1 hodinou
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 10 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 10 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 11 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 12 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 12 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 12 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 13 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 14 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak si vychutnat kroupy podle našich babiček: Kroupová smaženice, polévka nebo kroupové zelí chutnají božsky a moc nestojí
Kroupy nejsou „hloupý“! Netradiční smaženice nebo kroupové zelí překvapí, důležitý je správný postup při vaření
Deset odpovědí na nejčastější otázky k zabijačkám: Poradíme základy, které potřebujete vědět a nemáte se koho zeptat
Další recepty
Suroviny: jelito, cibule, kroupy, česnek, majoránka, pepř mletý, sůl, vývar vepřový
Černá zabijačková polévka "prdelačka" z jelítka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3k7n
0 názorů