Domácí eidamská cihla
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 7 596 kJ / 1 816 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,38 g |
Tuky | 127,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 654 mg |
Sodík | 7,20 g |
Sůl | 9,61 g |
Sacharidy | 68,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tvaroh použijeme akýkoľvek, ale nie termizovaný. Kto nemá rád slaný syr, nech trocha soli uberie.
Z tejto dávky som dostala 380 g syra.
Recept mám z nejakej knihy, bohužiaľ, nepamätám akej.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 11. 2021 16:59
Marie Svarcova: Maruška, daj potom vedieť, ako sa vydaril. Len ešte jednba vec, ak nemáte radi príliš slané, uber soli. Prvý raz robím vždy recept podľa rozpisu, potom upravujem podľa svojej chuti. Na mňa by to chcelo trošička menej soli, nabudúce uberiem.
14. 11. 2021 09:43
recept se mi moc líbí, určitě zkusím
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 2 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 6 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 7 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 32 minutami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 44 minutami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 59 minutami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 1 hodinou
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 2 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Granulovaný cukr slouží k dekorování sladkého pečiva. Jeho výroba je opravdu snadná, stačí nám pouze tři suroviny
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Suroviny: mléko, tvaroh, vejce, soda jedlá, sůl, máslo
Domácí eidamská cihla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ry7k
2 názory