Zeleninová pánev se šafránovou rýží
I bezmasý pokrm může být výživný, pikantní a oku lahodící. Arborio je druh japonské rýže pěstované v Itálii. Má kašovitou konzistenci, přesto zůstává při vaření pevná na skus a proto se výborně hodí k přípravě rizota a podobných pokrmů.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 308 kJ / 552 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 34,21 g |
Vláknina | 15,81 g |
Cholesterol | 38 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 31,83 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 1 hodinou
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 2 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 2 hodinami
Boží milosti s kysanou smetanou a šlehačkou
Přidáno před 5 hodinami
Letní rajčatový salátek
Přidáno před 5 hodinami
Bezlepkové ovesné lívanečky s banánem
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Moanka uvařila před 5 minutami
Bublanina
VeronikaRob uvařila před 1 hodinou
Blesková polévka s vaječnou jíškou
MamkaTerka uvařila před 1 hodinou
Smetanové brambory s kuřecím masem
Hankadr uvařila před 4 hodinami
Švýcarské ražničí
mrbrejtak uvařila před 4 hodinami
Kuřecí prsa s překvapením
malirka uvařila před 5 hodinami
Cuketa s mrkví, řapíky a pórkem v kuskusu
Magdalena.Dobromila uvařila před 6 hodinami
Kuřecí játra v marinádě
PetraCy uvařila před 6 hodinami
Jednoduchý houbový guláš
Smirny uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Česnek v naší kuchyni: Jak ho správně používat při vaření, abychom z něho měli co největší užitek
Poslední večeře princezny Diany: Lady Di si před tragickou nehodou dávala mořský jazyk, zeleninovou tempuru a omeletu
Manželé se „z donucení“ pustili do přípravy hot dogů: Vyrábíme vlastní klobásy, v obchodech jsme si nevybrali, říkají
Další recepty
Suroviny: rýže arborio, olej olivový, cibule šalotka, česnek, víno bílé, vývar zeleninový, paprika čerstvá červená, cuketa, rajče cherry, hrášek, sůl, pepř mletý, šafrán, máslo
Zeleninová pánev se šafránovou rýží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk8J6
0 názorů