Kuřecí polévka s bulgurem
Polévka s bulgurem bude sytá a lahodná. Pokud budete postupovat podle našeho receptu a přidáte v závěru vaření ještě citronovou šťávu, tak zjistíte, že chuť se opravdu značně vylepší. Je to osvědčený trik pro "vytáhnutí" chuti z vývaru.
Suroviny pro 1 litr
1 litr
Nutriční hodnoty
Energie | 4 485 kJ / 1 072 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,40 g |
Tuky | 34,79 g |
Vláknina | 11,98 g |
Cholesterol | 233 mg |
Sodík | 232 mg |
Sůl | 0,51 g |
Sacharidy | 84,69 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Polévku s citronem jsem se naučila v mládí od maminky kamarádky, která pocházela z Řecka. Polévka je lahodná, stačí dát trošku citronové šťávy a podle chuti postupně přidávat.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 9. 2023 13:19
27. 9. 2023 12:18
22. 9. 2023 18:21
22. 9. 2023 17:59
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 2 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 16 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Studený bramborový salát s cibulí a kyselými okurkami
Cecilka21 uvařil před 1 minutou
Domácí langoše
PetraSt uvařila před 4 minutami
Hrnková buchta s tvarohem
Astonka uvařila před 7 minutami
Drobenkový koláč s jablky
PunkyLucik uvařila před 1 hodinou
Buchta se zakysanou smetanou
monstep uvařila před 1 hodinou
Moravský vrabec
radbastim uvařila před 1 hodinou
Koláč s rebarborou
Romanka67 uvařila před 2 hodinami
Výborné lasagne
Kejtie uvařila před 2 hodinami
Kuřecí hořčicové řízečky
Petri uvařila před 2 hodinami
Křehký rebarborový koláč s tvarohem
Handanda uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Tři způsoby vaření bulguru: Je skvělý v salátech i jako příloha
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Další recepty
Suroviny: prsa kuřecí, olej olivový, máslo, bulgur, sůl, pepř čtyř barev, pórek, bobkový list, koření nové koření, česnek, vývar kuřecí, šťáva citronová, kůra citronová, libeček, crème frâiche
Kuřecí polévka s bulgurem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5R1P
4 názory