Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kližka na pepři a černém pivu

Hovězí kližka je velmi chutné maso. Při úpravách jí dopřejte čas aby vám svoje klady mohla dopřát. Recept, kdy je podušené maso na špeku s notnou dávkou pepře, je skvělá volba. Pokud přidáte jako přílohu smetanový špenát a bramborové noky, bude jídlo dokonalé.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 60 min

80 min (20 min příprava + 60 min tepelná úprava)

22. 10. 2023 16:05

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 825 kJ / 1 870 kcal
Bílkoviny151,11 g
Tuky113,49 g
Vláknina9,60 g
Cholesterol 420 mg
Sodík 2,34 g
Sůl5,85 g
Sacharidy45,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

23. 10. 2023 08:40

:-)<3:yes::yes::-K nádhera

zuzi777a zuzi777a (moderátorka)

22. 10. 2023 16:47

Úplně mi naskočila chuť na hovězí maso! Krásné jídlo.:-*

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kližka hovězí, špek, cibule, sádlo, hořčice, mouka hladká, pivo černé, pepř mletý, sůl, chilli, vývar masový

TopRecepty.cz

Kližka na pepři a černém pivu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W6P2Q