Segedín jednoduše z remosky
Segedínský guláš pochází z Maďarska a připravuje se z vepřového bůčku a bílého kysaného zelí. Sytý a chutný guláš zjemníme trochou zakysané smetany. Přípravu si můžeme usnadnit použitím remosky.
Suroviny pro 7 porcí
7 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 15 837 kJ / 3 785 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,42 g |
Tuky | 332,77 g |
Vláknina | 24,94 g |
Cholesterol | 478 mg |
Sodík | 6,11 g |
Sůl | 14,90 g |
Sacharidy | 62,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Výhoda je, že je vše v jednom a maso je jako dort. Já jsem podávala s cuketovými knedlíky -www.toprecepty.cz/recept/50550-chlupate-cuketove-knedliky/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 4. 2024 06:46
Zrovna jsme segedin dojedli. Ale teda připravený byl v mth. V remosce jsem ho ještě nezkoušela. Dobrý tip na příště!
23. 2. 2024 12:07
mika59: manžel mi tvrdí, že je z remosky vše takové šťavnatější - myslím, si, že je to tím, že remoska je maličký uzavřený prostor
23. 2. 2024 10:42
cathleen: Děkuji ti moc a ještě mi přijde, že chuť je zase jiná a moc dobrá.
23. 2. 2024 10:05
tenhle recept je úžasný Remosku mám moc ráda a používáme ji docela často. Ale udělat v ní segedín mě nenapadlo, a přitom je to tak logické i jednoduché!
14. 12. 2023 17:16
Marie Svarcova: Děkuji
14. 12. 2023 10:43
paráda , bůček tam je nejlepoší
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 51 minutami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 23 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 23 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Právě bylo uvařeno:
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 6 minutami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 1 hodinou
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 3 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 3 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 10 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 13 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 13 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 14 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 15 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čím zahustit polévky a omáčky? Jíška je klasika, ale co třeba vyzkoušet červenou čočku, pohanku nebo hrašku
7 nejoblíbenějších semen pro naše zdraví. Která používáme nejčastěji a na co se nejvíce hodí?
Květináče s rajčaty nedávejte na severní stranu, dopřeje jim úkryt před deštěm a zalévejte je brzy ráno či večer
Další recepty
Suroviny: bůček, zelí kysané, slanina anglická, sádlo, cibule, paprika sušená sladká, vývar masový, smetana zakysaná, mouka hladká, bobkový list, koření nové koření, česnek, kmín celý, sůl, pepř mletý
Segedín jednoduše z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpK2z
6 názorů