Kořeněné podmáslové kaiserky
Podmáslové kaiserky jsou vlastně jen klasickým pečivem s trochou sýra v těstě do doby, než sáhneme po koření. Kmín raženky lehce provoní, mletý pepř s paprikou dodá chuť, a pokud nepečete pro děti a použijete i chilli, mohou být raženky příjemně pikantní přílohou klidně ke grilovanému masu.
Suroviny pro 16 kusů
16 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 10 075 kJ / 2 408 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,34 g |
Tuky | 52,65 g |
Vláknina | 18,41 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 732 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 392,01 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento a další moje recepty najdete u mě na webu www.pekarnomanie.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 2. 2024 10:23
8. 2. 2024 10:19
7. 2. 2024 19:52
7. 2. 2024 14:40
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 18 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 22 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 23 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno 5. 5. 2024 21:23
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Právě bylo uvařeno:
Květák z horkovzdušné fritézy
vladhn uvařila před 11 hodinami
Obalovaný gothaj
vladhn uvařila před 11 hodinami
Kuřecí nachos
Lucie1001 uvařil před 12 hodinami
Sachr dort z jablek
Vladka321 uvařil před 13 hodinami
Větrníkový dort
Sabora1 uvařila před 13 hodinami
Tvarohovo-borůvkové knedlíky
st3la uvařil před 13 hodinami
Bramborová kaše (klasika)
mnami uvařila před 13 hodinami
Moje špagety
Renata.K. uvařil před 14 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
VaclavKo uvařila před 14 hodinami
Další recepty
Suroviny: voda, podmáslí, sádlo, sýr nastrouhaný, sůl, cukr, pepř, kmín drcený, paprika sušená sladká, mouka hladká, mouka chlebová pšeničná, droždí čerstvé, kmín celý
Kořeněné podmáslové kaiserky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER0Mk
4 názory