Dušená kuřecí stehna na žampionech a pórku
Tato jedinečná kombinace nabízí bohatou paletu chutí, kde se šťavnatá kuřecí stehna spojují s aromatem žampionů a jemností pórku. Celerové pyré jako příloha, pak přináší osvěžující kontrast k tomuto bohatému pokrmu.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 122 kJ / 507 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,60 g |
Tuky | 30,17 g |
Vláknina | 35,24 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 1,32 g |
Sůl | 3,08 g |
Sacharidy | 26,83 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 3. 2024 09:34
1. 3. 2024 09:30
1. 3. 2024 06:45
29. 2. 2024 21:15
Přemýšlela jsem že upeču kuřecí se žampiony a pórkemManžel měl ale chuť na pórkovou polévku,tak nakonec bylo kuřecí na paprikách a česnekuŽampiony skončí jinde
Líbí se mi i to celerové pyréDělám podobně celerovou omáčku,takže pyré by nám také chutnalo
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 8 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 10 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 12 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 13 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 48 minutami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 2 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 2 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 3 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 3 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 5 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 5 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 5 hodinami
Domácí šunková pěna
Hanicka81 uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Johana Šílená manželovi připravovala nápoj lásky z hadího oleje, sama pila mandlové mléko a jedla výrazně kořeněné skopové
Jak dusit maso nebo zeleninu: Správný postup dušení masa zaručí jeho náležité změknutí a plnou chuť omáčky
2 varianty uzení masa v udírně: Jakou zvolit teplotu na studený a teplý kouř
Další recepty
Suroviny: stehno kuřecí, sůl, pepř mletý, máslo, olej, česnek, žampióny, pórek, vývar drůbeží, celer, sůl, máslo, smetana ke šlehání
Dušená kuřecí stehna na žampionech a pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0R0W3
4 názory