Omeleta se selskou bramborovou náplní a medvědím česnekem
Selská jídla bývají v oblibě pro jejich nenáročnou přípravu a skládají se většinou pouze z několika použitých surovin. Brambory se slaninou a cibulí dokonale dochutí medvědí česnek, který patří mezi první jarní bylinky a dá se používat do různých pokrmů.
Suroviny pro 1 porce
1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 806 kJ / 432 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,27 g |
Tuky | 24,89 g |
Vláknina | 4,83 g |
Cholesterol | 274 mg |
Sodík | 436 mg |
Sůl | 1,03 g |
Sacharidy | 35,59 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento recept je na obyčejné a rychlé jídlo, které se hodí hlavně na večeři. Využijeme tak třeba i zbylé vařené brambory od oběda. Místo medvědího česneku se dá použít i pažitka, jarní cibulka nebo i pórek.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 3. 2024 20:27
11. 3. 2024 20:20
11. 3. 2024 20:15
11. 3. 2024 19:43
11. 3. 2024 16:59
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ananasové kytičky
Přidáno před 1 hodinou
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 2 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 3 hodinami
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 17 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 5 minutami
Výborný piškotový korpus na dorty
Mafka uvařila před 7 minutami
Gratinovaná cuketa s brambory
Fitulka uvařila před 17 minutami
Kuřecí chuťovky
Fitulka uvařila před 30 minutami
Margot pohár
Foxina88 uvařil před 32 minutami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Irena_Hrr uvařila před 49 minutami
Hermelínová pomazánka na topinky
Fitulka uvařila před 54 minutami
Vepřový guláš
Kike Ciperka uvařila před 1 hodinou
Můj chleba - favorit č.1
Dolucie uvařila před 2 hodinami
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
7 způsobů použití medvědího česneku. Jak z něj připravit pesto a další oblíbená jídla
Jak využít jednozrnku? Prastarý druh pšenice má měkká a lehce křupavá zrna, nahradí rýži v rizotu i těstoviny v polévce
Opičí chleba jsou vrstvené kuličky z kynutého těsta. Poradíme, jak chutný trhací chléb upéct
Další recepty
Suroviny: vejce, mléko, mouka polohrubá, sůl, sádlo, slanina uzená, cibule, brambory, pepř mletý, sůl, list medvědího česneku
Omeleta se selskou bramborovou náplní a medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBPzQ
5 názorů