Bramborové zrazy (opékané bochánky) plněné masem
Brambory s masem jsou prostě klasikou v jakékoli formě. V tomto receptu najdete inspiraci na bramborové zrazy, tedy opékané plněné placky. Jejich náplní bude právě mleté vepřové maso se zeleninou. K podávání doporučíme také zakysanou smetanu.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 905 kJ / 1 411 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,66 g |
Tuky | 45,11 g |
Vláknina | 21,75 g |
Cholesterol | 698 mg |
Sodík | 449 mg |
Sůl | 0,85 g |
Sacharidy | 146,21 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Maso na plnění lze použít také vařené nebo pečené. Tradiční recepty na bramborové zrazy prý často používají v nádivce syrové maso ale je důležité opékat déle, aby se maso stihlo důkladně propéct. Recept mám od tchyně mého spolužáka dovezený až od slovensko-polských hranic.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 4. 2024 22:40
5. 4. 2024 21:30
5. 4. 2024 08:14
5. 4. 2024 07:26
4. 4. 2024 10:00
4. 4. 2024 09:53
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 12 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 14 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 16 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 17 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 1 hodinou
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 3 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 5 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 5 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 5 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 5 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Suroviny: brambory moučné, mouka hrubá, škrob bramborový, smetana, máslo, vejce, cibule, máslo, sůl, pepř, maso vepřové, cibule, mrkev, vejce, sůl, pepř mletý
Bramborové zrazy (opékané bochánky) plněné masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR7r5
6 názorů