Kuřecí čína
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí čína je klasika, kterou nikdy nic nezkazíte. Kuřecí maso, zelenina, houby a koření tvoří dohromady perfektní kombinaci. Recept je jednoduchý a rychlý, takže ho…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 406 kJ / 336 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 84,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kuřecí čína je klasika, kterou nikdy nic nezkazíte. Kuřecí maso, zelenina, houby a koření tvoří dohromady perfektní kombinaci. Recept je jednoduchý a rychlý, takže ho…
Krémová pepřová omáčka na smetanovém základě se výborně hodí ke steakům, medailonkům z vepřové panenky, nebo k jakýmkoli přírodním plátkům masa. Příprava je velmi…
Pokud patříte mezi milovníky pusinek, jistě si oblíbíte i dezert Pavlova, nadýchaný jako baletní sukně. Připravuje se z ušlehaných bílků a po upečení je na povrchu…
Rychlé občerstvení si získává stále větší oblibu, zvláště mezi mladými lidmi. Pokud si stripsy zhotovíte doma, máte jistotu o jejich čerstvosti. Jistě se tyto smažené…
Vepřový flamendr je jednoduché, rychlé a nenáročné jídlo, které bude chutnat nejen pamětníkům. Díky rychlé přípravě se hodí jak na oběd, tak ale i na večeři. Vhodná je…
Výroba špiček je vskutku mistrovským dílem, které však zvládnete i doma. Nadýchané buflery jsou základním stavebním piškotem pro čokoládové tělo špičky, které naplníme…
Pečený domácí chleba je dar. V dnešním světě už není problém vykouzlit i dokonalý, na povrchu kůrky křupavý a uvnitř krásně nadýchaný a okatý chleba i pro celiaky.…
Bramborové knedlíky jsou neodmyslitelnou přílohou k pečenému masu a zelí. Skvěle budou chutnat i s houbovou omáčkou. Dle tohoto receptu můžete připravit bezlepkovou…
Kuřecí maso má nespočet využití. Kromě řízků se ještě perfektně hodí do téměř jakékoliv směsi se zeleninou. Zkuste tento recept na kuřecí maso s houbami a do půlhodiny…
Pikantní a kořeněné masové směsi se zeleninou, připravované v mnoha domácnostech jako "čína", jsou mezi lidmi velmi oblíbené. Nudličky kuřecího masa, zprudka osmažené se…
Máte chuť na jednoduchou a rychlou buchtu, která udělá parádu? Prošívaná deka je díky tvarohové náplni krásná na pohled a vláčná uvnitř. S přípravou si hravě poradí…
Jednoduché a rychlé recepty jsou praktické zejména ve chvílích, kdy potřebujeme něco vydatného a nemáme času nezbyt. Velmi oblíbené jsou masové směsi a la čína. Během…
Řízky naklepeme a nakrájíme na jemné nudličky. Smícháme s vejcem a škrobem a necháme chvíli odležet. Mezitím si nakrájíme papriku, pór, cibuli, mrkev a zelí. Rozpálíme…
Další z receptů na žemlovku. Zde je kromě jablek a tvarohu ještě použit malinový pudink, což částečně ovlivní její chuť. Nicméně žemlovka je tak oblíbené jídlo, že se…
Do vlažnej vody dáme cukor, droždie, 1 Pl múky, rozmiešame a necháme stáť cca 20 minút. Múku preosejeme, vmiešame soľ, olej a kyslú smotanu a spolu s kváskom vymiesime…
Brambory s masem jsou prostě klasikou v jakékoli formě. V tomto receptu najdete inspiraci na bramborové zrazy, tedy opékané plněné placky. Jejich náplní bude právě mleté…
Vejce smícháme s jemně nastrouhaným česnekem, solí, hořčicí, kořením a škrobem. Přidáme na nudličky nakrájené kuřecí prso, promícháme a necháme nejméně 1 hodinu v chladu…
Kuřecí křídla rozdělte na dvě části. Horní část, resp. špičku křídla odstraňte. Vždy přelomte křídlo v kloubu a uřízněte tam, kde se zlomilo. Do kastrůlku dejte…
V míse smícháme vlašské ořechy s brusinkami, zalijeme kokosovým mlékem, přidáme citronovou šťávu a mletou vanilku. Rebarboru očistíme, nakrájíme na kostičky a povaříme…
Vyzkoušejte upéct domácí Kinder řezy. Z vyšlehaných vajec připravíte kakaové těsto a po upečení ho naplníte tvarohovou náplní ovoněnou vanilkou. Nadýchané řezy plněné…
Očištěné brambory a mrkev nastrouháme najemno. Přidáme olej, prolisovaný česnek a majoránku a podle chuti osolíme a opepříme. Zahustíme moukou a škrobem, množství v…
Brambory rozdělíme na polovinu. Jednu polovinu uvaříme ve slupce (nejlépe den předem), oloupeme a necháme úplně vychladnout. Druhý den druhou polovinu brambor oškrábeme,…
Nejdříve zapneme troubu na 180°C, formu silně vymažeme a vysypeme polohrubou moukou. Připravíme tvarohovou náplň. Tvaroh, moučkový cukr, vanilkový cukr, škrob a žloutek…
Sklízíte ze své zahrádky jednu cuketu za druhou a nevíte co s nimi? V kuchyni se dá cuketa připravit na mnoho způsobů, smažená, vařená, pečená, grilovaná, dokonce i…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Přidáno 8. 5. 2024 13:03
Vyzkoušeli jsme za vás: 6 triků, které mají zabránit slzám při krájení cibule. Pomáhá víc chleba nebo mrazák?
Rakouské dýňově rohlíčky: Jsou křehké, levnější než ty klasické a krásně voní po vanilce
Oběd do 100 korun: Těstoviny, guláš i brambory zvládnete připravit na několik způsobů