Drůbeží paštika s portským vínem
Jemná kuřecí játra potřebují výraznější doprovod – sladké dezertní víno a ostrý pepř představují solidní dvojici, která vyzdvihne paštiku mezi prvotřídní delikatesy. Pak už stačí pár plátků chutného chleba, křupavé okurčičky, dobré vínko k tomu. Dokonalé pohoštění je na světě!
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 8 201 kJ / 1 960 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,59 g |
Tuky | 165,85 g |
Vláknina | 15,20 g |
Cholesterol | 510 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 36,25 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 11 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 12 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 14 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 16 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 19 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 8 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 8 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 8 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 8 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 9 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 10 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 11 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Suroviny: máslo, máslo, slanina anglická, víno portské, vývar kuřecí, cibule, sůl, pepř mletý, tymián, zázvor sušený, česnek sušený, ořech muškátový, brusinky, pepř, mandle sekané
Drůbeží paštika s portským vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wprnJ
0 názorů