Cuketové závitky s brynzou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 856 kJ / 444 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,20 g |
Tuky | 35,90 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 79 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,85 g |
Sacharidy | 3,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Výborné a osvěžující lehké jídlo pro milovníky brynzy a mladých cuket. Pokud není cuketa příliš velká, tak plátky lze dobře krájet škrabkou předvedenou na fotu (musí se na ní přitlačit, aby nebyly plátky příliš tenké).
Zdroj: časopis Levné recepty (trochu jsem si upravila postup)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 8. 2014 09:15
22. 5. 2012 09:18
já bych možná místo cukety volila salátovou okurku, přijde mě chuťově taková nějaká výraznější oproti mdlé cuketě
ale je to jen můj názor, recept se mi velm líbí, určitě vyzkouším
2. 5. 2011 19:10
28. 10. 2010 13:14
Veľmi príjemný recept!
28. 10. 2010 12:17
16. 9. 2010 20:11
15. 3. 2010 23:01
31. 8. 2009 23:00
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 21 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 21 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 1 hodinou
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 1 hodinou
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 8 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 11 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 12 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 14 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
25 receptů na pohoštění: Nechte se inspirovat nápady na zdobení jídel pažitkou
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Další recepty
Tématické fráze: lehké předkrmy brynza cuketové halušky s brynzou kuřecí brynza cuketa brynzové platky zapečené cukety s brynzou zapečená cuketa s brynzou cuketové recepty cuketove buchty cuketové předkrmy lehke langoše lehké předkrmy recepty cuketa recepty s brinzou recepty předkrmy s brynzou jak krájet cuketové plátky recepty s brynzou jak krajet platky cukety cuketové langoše cuketa s bryndzou cuketové toasty
Suroviny: cuketa, brynza, smetana sladká, pažitka
Cuketové závitky s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VPRO
8 názorů