Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ražniči z Actifry

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Danuse Danuse

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 315 kJ /
1 748 kcal
Bílkoviny117,39 g
Tuky133,23 g
Vláknina7,14 g
Cholesterol 1,54 g
Sodík 1,96 g
Sůl4,80 g
Sacharidy18,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do pánve Actifry dáme olej, na tenká kolečka nakrájenou cibuli a na kousky pokrájený česnek.
Asi 2 minuty nechám Actifry pracovat a přidám na kousky pokrájené vepřové maso. Krok 2: Asi po 20 minutách přidám na kousky nakrájená drůbeží játra a anglickou slaninu. Nechám pánev asi 15 minut pracovat. Krok 3: Podleji asi 0,4 litrem vody, nechám 5 minut prohřát. V 1 dcl vody rozpustím 1 kávovou lžičku Solamylu, přidám k masu, nechám 2 minuty prohřát a vypnu pánev. Jako přílohu podávám rýži, rosti.

Zveřejněno 23. 1. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ražniči z Actifry

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5QDZ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ražniči z Actifry

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5QDZ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Jak udělat křupavé hranolky ze syrových brambor v ActiFry.
Nakrájené hranolky ze syrových brambor dejte do hrnce se studenou vodou a přidejte jednu až tři polévkové lžíce octa (podle množství vody, dát více vody je lepší volbou,jako u těstovin). Uveďte do varu a ihned po začátku varu sceďte a brambory rozprostřete, aby vychladly a oschly. Pak je dejte do ActiFry, přidejte lžíci oleje a usmažte. Dobrou chuť.

Růžena Janečková 9. 1. 2011 15:01
Vypadá to zajímavě,budu to muset taky vyzkoušet

Více receptů je tady
diskuse.dama.cz/komunita.php?d=12600

Jsem moc ráda, že sem dal někdo recept z Actifry :yes::yes::yes: Já jsem v tom zatím dělala jen bramborové přílohy všeho druhu viz. http://www.toprecepty.cz/recept/7076-ochucene-hran..., protože maso dělám raději na sporáku, ale teď to možná využiju, protože to bude za mně míchat a já u toho nebudu muset stát.;-) +

Pěkný den, AniCiz nemusíš se bát žádného receptu,který znáš,jenom respektuj to,že nesmíš přidat víc tekutiny jak 0,5 litru. Já mám vyzkoušené třeba mexické fazole,čínské nudličky,americké brambory,hranolky. Používám slunečnicový olej. Vše opravdu s minimem tuku a moc chutné.;-)

pánev je skvělá.dělám v ní jen hranolky a americké brambory.Jednou i křidélka kuřecí.S minimem oleje a bez práce je skvělé jídlo.Děkuji moc za další tip.Zajímalo by mně více receptů.Bodík,samo,udělen:-K

Moje osobní zkušenost je moc dobrá,jsem s pánví moc spokojená. Opravdu pánev nemá chybu ani při údržbě.Všechny díly jdou krásně umýt a hlavně to ani nezabere moc času.

Tak přeci je to fritéza - moc se mi to líbí,:yes: ale ta cena už miň:-(

Za moment přidám obrázky.:-))

Jé - já myslela, že Actifry je něco jako friťák a ona je to pánev :-O

Danuško, můžeš, prosím přiblížit tu pánev Actifry? Já vím, že si to můžu najít na webu a taky se mrknu, ale osobní zkušenost je lepší ;-);-)

Tématické fráze:
actifry recepty, recepty actifry, actifry, tefal actifry recepty, fritéza tefal actifry recepty, ražničí recepty, ražniči, kuchařka actifry, tefal actifri, recepty pro actifry, recepty v actifry, recepty na tefal actifry, actifry kuchařka, recepty z actifry, vaření ve fritéze actifry, recepty tefal actifry, vaření v actifry, friteza actifry recepty, recepty pro tefal actifry, actifry recept

Suroviny:
plecko vepřové, játra drůbeží, slanina anglická, cibule, česnek, sůl, pepř, olej slunečnicový, solamyl, voda

Přidat fotografie receptu