Bramboráky ze suchého chleba
Recept ještě nebyl hodnocenVelmi úsporný recept na smažené placky ala bramborák. Připravíte je ze zbylého dobře usušeného chleba. Spotřebujete tak zbytky jinak, než je obvyklé. Jídlo bude velmi…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Velmi úsporný recept na smažené placky ala bramborák. Připravíte je ze zbylého dobře usušeného chleba. Spotřebujete tak zbytky jinak, než je obvyklé. Jídlo bude velmi…
Z trošínky mléka, cukru a droždí uděláme kvásek. Brambory nastrouháme a smícháme s utřeným česnekem, kváskem a ostatními surovinami. Těsto dáme do sádlem vymazané formy,…
Kuřecí prsa překrojíme podélně na půl. Osolíme, opepříme a osmažíme na oleji do růžova. Během smažení oloupeme brambory, nastrouháme polovinu najemno a polovinu nahrubo.…
Králíka nebo porce z něj očistíme,a prosypeme poměrně hodně, ale zase to nepřesolit - česnekovou solí a pro zvýraznění chuti Piri Piri kořením (tím méně, je ostré).…
Bramboráky : brambory si nastrouháme na jemném struhadle, přidáme prolisovaný česnek, vejce, mouku, sůl, strouhanku, majoránku, pepř a mléko. Smícháme a usmažíme na…
3 brambory nastrouháme na hrubo, 4 na jemno.Zamícháme všechny suroviny v jednu hmotu, koření a zbylé ingredience přidáme dle chuti jak máme rádi. Necháme odležet 30 min…
Usmažíme bramborák.Na druhé pánvi rozpálíme olej, vyklepneme vejce (já dávám 2 na jeden bramborák) a na ně pak dáme šunku.Bramborák potřeme tatarkou (stačí polovina).Na…
Na oleji restujeme na rezance narezané mäso. Keď je mäkké, pridáme na veľké kúsky narezanú cibuľu, papriky a chvíľu restujeme. Zelenina nesmie zmäknút, mala by byť len…
1) Placky: Připravíme si těsto jako na bramboráky, jen místo mouky přidáme ovesné vločky (2 větší brambory nastrouháme, osolíme, přidáme pepř, rozemneme větší hrst…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 08:30
Přidáno 9. 5. 2024 06:45
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jak připravit pravé tiramisu? Zapomeňte na rum, Granko i pomazánkové máslo
Byliny v kuchyni: Jarní cibulka může vydržet hodně dlouho, když víte, jak ji skladovat
Kvašená zelenina je snadnou variantou nakládání. Kromě zelí a okurek báječně chutnají i fermentované papriky, cibule nebo ředkvičky