Tvarohový koláč na listovém těstě
Recept ještě nebyl hodnocenJe dobře mít balení listového těsta vždy po ruce. Moučník s tvarohovou náplní a čepicí sladkého bílkového sněhu je velmi rychlou variantou pohoštění pro vaše milé. Díky…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Je dobře mít balení listového těsta vždy po ruce. Moučník s tvarohovou náplní a čepicí sladkého bílkového sněhu je velmi rychlou variantou pohoštění pro vaše milé. Díky…
Koláč z tenké vrstvy těsta pokrytý tvarohovou či makovou náplní nebo ovocem a zasypaný bohatou vrstvou žmolenky vám jistě zachutná. Náplň můžete zvolit dle své chuti.…
Dezert, který většině připomene dětství - to je kremeš, který je spojený se zeměmi bývalého Rakousko-Uherska, skládající se z výborného žloutkového krému a domácí…
Drobné koláčky, na Moravě jim také říkají vdolečky, jsou náročnější na přípravu, ale to blaho v ústech, jakmile ochutnáte, vám veškerou práci vynahradí. Plněné jsou…
Tradiční příloha nejen k dušené mrkvi ale i třeba k masu. To jsou rozpeky pocházející z Plzeňska. Jejich příprava není vůbec složitá, pojďte je zkusit upéct podle tohoto…
Lehký nadýchaný piškot, na němž leží smetanový krém, který je polštářem pro šťavnaté a lehce kyselé mandarinky. Celé to zakryje pudinkový rozvar. Není na co čekat,…
Tyto šátečky jsou připraveny z listového těsta a vynikající třešňové náplně. V náplni se skvěle doplňují chutě karamelu, třešňové pálenky a třešní a navíc krásně voní po…
Hledáte slané chroupání k televizi nebo vínu? Vynechte tentokrát kupované chipsy a připravte domácí tyčinky, které nejsou složité, ale zato pekelně návykové. Posypat…
Chtěli byste si upéct kremrole jako z cukrárny? S námi je budete mít ještě lepší. Základem je listové těsto, se kterým je sice více práce, ale bohatě se odmění…
Znáte štafetky? Ořechové obdélníčky s kávovým krémem a máčené v čokoládě jsou retro, ale nikdy neomrzí. Zkusili jsme jim dát nový kabát v podobě rolády. Ideální…
Pojďme si upéct koláče! Vyzkoušejte tento recept na koláče z majonézy plněné výtečnou tvarohovou náplní. Díky majonéze bude těsto krásně vláčné a koláče zaručeně sklidí…
Moučníky s tvarohem bývají dokonale vláčné a osvěžující. Recept na šťavnaté tvarohové řezy je jednoduchý a rychlý, proto ho snadno zvládne i začátečník. Pláty máslového…
Pokud vám zbylo několik bílků a nechcete je dávat do mrazáku, upečte z nich lahodný moučník, na kterém si pochutná celá rodina. Elegantní bábovka vonící po oříšcích…
Kdo se bojí rozvařených knedlíků, může vyzkoušet tyto, které se vaří přímo v hrnečku o objemu 250 ml. Je nutné je dobře vymazat, aby šly dobře vyklopit. Pak je krájíme…
Žloutky, máslo a cukr utřeme do hladké pěny. Do ní vmícháme kostku tvarohu, mouku s práškem do pečiva a vanilkový cukr. Naposled lehce přimícháme tuhý sníh z bílků. …
Nadýchaný dezert, který si oblíbil sám rakouský císař František Josef. Řeč je samozřejmě o císařském trhanci. Náš recept nabízí rovnou dvě verze, jedna s hruškami,…
Takovéto bábovičky připravujeme dětem na jejich oslavu. Dále je ještě můžeme různě upravovat, např. promazat krémem nebo zdobit citronovou či čokoládovou polevou a sypat…
Fish and chips je oblíbený pokrm rychlého občerstvení ve Velké Británii. Ryba smažená v nadýchaném těstíčku se podává se silnými bramborovými hranolky. Díky kontrastu…
Velice vláčný a křehký koláč ze strouhaného těsta a tvarohové náplně je poměrně snadno i rychle připravený. Je třeba ho nechat rozležet, pak je nejlepší a vůbec se…
Pokud patříte mezi milovníky pusinek, jistě si oblíbíte i dezert Pavlova, nadýchaný jako baletní sukně. Připravuje se z ušlehaných bílků a po upečení je na povrchu…
Tak tohle je něco pro milovníky máku! Křehký koláč s makovou náplní je ideálním receptem pro začátečníky. Hotový ho máte do hodiny se vším všudy. Náš tip: koláč je hodně…
Malé koláčky s různými náplněmi a drobenkou patří na oslavách a svatbách k nejžádanějším dobrotám. Podle tohoto receptu je můžeme kdykoliv napéct. Koláčky vydrží lahodné…
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 30. 5. 2024 08:30
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Proč je sushi z obchodu dobrou volbou? Je kolikrát lepší než ze špičkové restaurace, říká kuchař Lukáš Neckář
Domácí hrníčkový perník: Vláčný a voňavý je díky vlašským ořechům i koření. Jednoduchý moučník je brzy na stole
Výroba domácího sýra: Jak na smetanový ze dvou surovin nebo mozzarellu z mikrovlnky