Consommé z bizona
Recept ještě nebyl hodnocenKosti pečme 30 minut na pečícím papíru v troubě předehřáté na180°C. Přendáme do pomalého hrnce. Zalijeme vodou. Cibuli překrojíme na polovinu a řeznou plochou jí…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 448 kJ / 107 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 3,00 g |
– nasycené | 1,00 g |
– nenasycené | 1,30 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 0,30 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 65 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kosti pečme 30 minut na pečícím papíru v troubě předehřáté na180°C. Přendáme do pomalého hrnce. Zalijeme vodou. Cibuli překrojíme na polovinu a řeznou plochou jí…
Kosti pečme 30 minut na pečícím papíru v troubě předehřáté na180°C. Přendáme do pomalého hrnce. Zalijeme vodou. Cibuli překrojíme na polovinu a řeznou plochou jí…
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 30. 5. 2024 08:30
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Proč je sushi z obchodu dobrou volbou? Je kolikrát lepší než ze špičkové restaurace, říká kuchař Lukáš Neckář
Domácí hrníčkový perník: Vláčný a voňavý je díky vlašským ořechům i koření. Jednoduchý moučník je brzy na stole
Výroba domácího sýra: Jak na smetanový ze dvou surovin nebo mozzarellu z mikrovlnky