Pečené foul (bob obecný)
Recept ještě nebyl hodnocenBob zahradní v našich kuchyních příliš nepoužíváme. Můžeme to napravit s receptem na pečené boby. Stačí je namočit přes noc a druhý den dlouze péct v troubě. Podáváme je…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 456 kJ / 348 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,00 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 0,40 g |
– nenasycené | 1,30 g |
–– mononenasycené | 0,30 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 19,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 50,00 g |
– cukry | 26,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Bob zahradní v našich kuchyních příliš nepoužíváme. Můžeme to napravit s receptem na pečené boby. Stačí je namočit přes noc a druhý den dlouze péct v troubě. Podáváme je…
Bôb umyjeme a namočíme na 10 hodín, potom uvaríme do mäkka, ale nerozvariť (slabá hodina). Ku koncu osolíme. Scedíme, necháme odkvapkať. Na panvici zohrejeme olej (na…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Přidáno 8. 5. 2024 13:03
Velká houbová mapa 2023: Kde v září rostou hříbky, kde bedly a kam vyrazit na zdravé kozáky a křemenáče
Tahák do restaurace: Zapomeňte na gnoči i lundžo a naučte se objednávat správně
Co se jedlo na Vánoce v Americe? V 17. století byla v oblibě labuť nebo jeseter, na jídelníčku už tehdy byl pečený krocan