Savojská omáčka
Recept ještě nebyl hodnocenCeler s petrželí si nakrájíme na proužky, pórek na kolečka, cibuli ne úplně nadrobno a z poloviny masoxu si uvaříme vývar. Na pánev si dáme máslo, na něj po rozehřátí…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Celer s petrželí si nakrájíme na proužky, pórek na kolečka, cibuli ne úplně nadrobno a z poloviny masoxu si uvaříme vývar. Na pánev si dáme máslo, na něj po rozehřátí…
Veškerou zeleninu si nakrájíme na menší kostičky (viz.foto!)a dáme do misky. V hrnci, ve kterém budeme vařit polévku si z oleje a mouky uděláme jíšku, když je mírně do…
Všechny ingredience na marinádu smícháme, maso s marinádou potřeme a uložíme ho přes noc do chladu v uzavřené nádobě.Druhý den maso přendáme do pekáčku a přikryté…
Oba celery, mrkev a brambory si po očištění nakrájíme na proužky, cibuli nadrobno, česnek na plátky a lahůdkovou cibulku na kolečka jen zelenou část si oddělíme a dáme…
Na oleji a másle zpěníme nakrájenou cibuli a přidáme nastrouhanou zeleninu, orestujeme a zalijeme vývarem nebo vodou. Přidáme sůl, pepř, bobkový list, libeček. Uvaříme a…
Na fenyklové pyré uvaříme omyté, oloupané a nakrájené brambory. Zvlášť uvaříme půl bulvy fenyklu a plátek celeru, nakrájené najemno. Uvařenou, scezenou zeleninu…
Celer očistíme, z hrušek odstraníme jádřince a vše nahrubo nastrouháme. Přidáme posekané lístky celeru a petrželky.Zalijeme vymíchanou zálivkou a při servírování navrch…
Uzené maso omyjeme, uděláme do něho zářezy podle porcí- maso nařízneme do 2/3 a nedořízneme úplně-viz fota! Do zářezů vložíme plátek debrecínské slaniny a plátek nebo…
Zeleninu na polévku nakrájíme na kostičky a dáme na kousíčku másla dusit, asi 2 lžíce másla na toto množství.Jakmile zelenina měkne a přichytává se ke dnu hrnce, přidáme…
Do většího hrnce dáme 1 lžíci sádla a orestujeme cibuli nasekanou nahrubo a kolečka mrkve.Přidáme ostatní očištěnou, nakrájenou zeleninu, pasty, promícháme a zalijeme…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Odkud je vánoční punč? Název tradičního pití vzešel z počtu ingrediencí pro jeho přípravu
Nakládané okurky ze sáčku: Jejich výroba je snadná a pochutnávat si na nich můžete už druhý den
Americký Sad cake neboli „smutný" dort voní oříšky a díky snadnému hrníčkovému receptu je připraven za chvilku