Cuketa se zeleninou a anglickou slaninou
Recept ještě nebyl hodnocenCuketu i se slupkou důkladně umyjeme a nakrájíme na kolečka o síle 5 mm. Rozložíme na velký talíř nebo podnos, osolíme a necháme 15 minut vypotit.Mezitím očistíme a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Cuketu i se slupkou důkladně umyjeme a nakrájíme na kolečka o síle 5 mm. Rozložíme na velký talíř nebo podnos, osolíme a necháme 15 minut vypotit.Mezitím očistíme a…
Spaříme hrst vloček, přiklopíme, necháme bobtnat. Dva plechy vyložíme pečícím papírem. Nastrouháme vařené brambory, přidáme spařené vločky a ostatní suroviny, dobře…
Nejprve smícháme hladkou mouku, rozpuštěné sádlo, sůl, horkou vodu a uděláme těsto. Vodu dávám vřelou z konvice. Hladkou pšeničnou mouku můžeme nahradit kukuřičnou, bude…
Plátky kotlet naklepeme a trochu odřízneme od kosti a nakrojíme aby se nekroutily. Opepříme pomerančovým pepřem, posypeme granulovaným česnekem a uzenou paprikou a…
Z knedlíku ukrojíme 1 silnější plátek. Na malou pánvičku dáme trochu olivového oleje a knedlík z obou stran usmažíme jako topinku do zlatovaVejce rozklepneme do větší…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Křehké, lehké a krásně barevné: Návod na pravé makronky podle profi cukrářky
Salát Niçoise se neobejde bez čerstvých rajčat a ančoviček, které někdy nahrazuje tuňák. Chuť doladí lehce nakyslá zálivka
Nejkřupavější krutony jsou ty ručně trhané. Máslo, česnek a voňavé bylinky udělají z obyčejného starého pečiva luxusní zážitek