Šunkové závitky v aspiku
Recept ještě nebyl hodnocenNálev z uvedených ingrediencí je nutné povařit asi 1 minutu a nechat vychladnout. Přidáme cca 25 cukerinů. Nasypeme postupně do nálevu 2 balíčky čiré želatiny. Řádně…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Nálev z uvedených ingrediencí je nutné povařit asi 1 minutu a nechat vychladnout. Přidáme cca 25 cukerinů. Nasypeme postupně do nálevu 2 balíčky čiré želatiny. Řádně…
Téměř každá hospodyňka má svůj vlastní recept na kyselé okurky. Kromě toho nám i obchod nabízí již namíchané směsi koření, ale není nad okurky vyladěné dle vlastní chutě…
Okurky řádně očistíme. Na dno sklenic dáme to, co tam patří a pak skládáme okurky. Ještě teplým nálevem okurky zaléváme. Zavíčkujeme a vaříme ( v zavařovacím hrnci s…
Červená řepa je úžasná surovina, která se dá připravit mnoha způsoby. Pojďte s námi vyzkoušet tradiční recept na nakládanou řepu ve sladkokyselém nálevu. Jakmile jednou…
Nakládané zelí je jednou z tradičních příloh v tuzemských domácnostech. Je plné vitamínů a antioxidantů. Dá se pojídat jen tak samotné, může být základem pro zelňačku…
Končí léto a na zahrádce máte rajčata, která už nestihnou dozrát? Způsobů, jak si s nimi poradit, je několik. Například z nich můžete připravit tuto zajímavou čalamádu s…
1) kapie si namočíme do studené vody (pokud jsou nějak špinavé, tak je umyjeme) 2) kapii okrajujeme od šťopky směrem dolů až nám zbyde jen takovýhle ohlozek :-))) (z…
Vodu, ocet, cukr, sůl svaříme ve velkém hrnci přidáme cukerin a vše necháme přejít varem. Okurky naplníme do sklenic přidáme koření, kopr a mrkev na kolečka.Do jedné…
Pohanku uvaříme podle návodu. Přilijeme mléko, cukerin nebo cukr a rozmixujeme. Rozklepneme do směsi vejce a přidáme mouku. Dobře rozmícháme. Pánev rozpálíme, aby se nám…
Do hrnce nalijeme vodu a ocet. Přivedeme k varu, přidáme sůl, cukr, cukerín a hořčičné semínko. Vaříme 5 minut a poté odstavíme.Do čistých sklenic vložíme trochu cibulky…
Nejprve zavaříme řepu, 4 kg kupuji, abych si udělala trochu zásobu. Řepu předvařím asi 3/4 hodiny až 1 hodinu, oloupu, nakrájím na nudličky a naskládám do sklenic s…
Zeleninu rozsekáme v robotu na jemnější drť, dáme do hrnce a přidáme ostatní suroviny. Pokud se nám zdá směs hustá, můžeme dolít trochu vody. Vaříme na středním ohni asi…
Vše povařit, potom nalít na okurky ve sklenicích a sterilovat
Do sklenic dáme 2-3 kolečka mrkve, kolečko petržele, stroužek česneku, kousek křenu, snítku kopru.Přidávám list višně a někdy vinný list.Naskládáme okurky a zalejeme…
Všechnu očištěnou zeleninu, nakrájenou podle návodu, mimo česneku, promícháme ve velké míse a vložíme do vypařených šroubovacích sklenic (viz obrázek). Do každé velké…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Krkovička s česnekem a bylinkami: Voňavou pochoutku ze šťavnatého masa je dobré předem alespoň dvě hodiny marinovat
Patero zaručených triků, jak připravit nejlahodnější sametovou bramborovou kaši
Před odletem na dovolenou se vyhněte kávě, smaženému jídlu, česneku i jablkům, radí odborníci