Kuřecí paroháč na zelenině
Recept ještě nebyl hodnocenPlátky mäsa jemne naklepeme, potrieme horčicou, okoreníme a osolíme. Špekačky narežeme na koncoch do kríža, ako na opekanie. Na každý plátok mäsa položíme plátok syra…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Plátky mäsa jemne naklepeme, potrieme horčicou, okoreníme a osolíme. Špekačky narežeme na koncoch do kríža, ako na opekanie. Na každý plátok mäsa položíme plátok syra…
Na oleji opražíme nadrobno narezanú cibuľu, pridáme huby, osolíme, okoreníme a dusíme 10 min. Potom pridáme fazuľky, na rezance narezanú papriku, nadrobno narezanú…
Do hrnce dejte vodu a sůl, uveďte do varu. Přidejte fazolky a vařte, až jsou měkké. Proceďte, propláchněte studenou vodou a nechte okapat.Rozpusťte máslo, přidejte…
Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu. Pridáme narezané fazuľky a 5 min za stáleho miešania restujeme.Vložíme na kocky nakrájané 2 zemiaky a na rezance narezané papriky.…
Předehřejte troubu na 200 °C a připravte kořenovou zeleninu: brambory, pastinák a tuřín vařte ve slaně vroucí vodě asi 15 minut, dokud nezměknou. Slijte, přidejte jogurt…
Ve food procesoru zpracujeme koriandr, kmín a pepř.Postupně pak přidáváme a zapracováváme ostatní suroviny, dokud se nám nevytvoří pasta. Z citronové trávy použijeme…
Brambory oloupeme, nakrájíme a uvaříme v osolené vodě. V hrnci uděláme z másla a mouky jíšku, zalijeme mlékem, přidáme fazolky, bujon, sůl, pepř, kopr.Povaříme a…
Mäso nakrájame na kocky a premiešame so sójovou omáčkou, cukrom a múkou.Na panvici rozohrejeme olej, vložíme mäso a za stáleho miešania restujeme, kým sa nezatiahne…
Na troše oleje za stálého míchání krátce orestujeme na kolečka nařezaný pórek. Přidáme fazolky a 10 minut dusíme (nepodléváme).Do zeleniny rozdrobíme droždí a necháme ho…
Mäso nakrájame na kocky.Na oleji orestujeme nadrobno nasekanú cibuľu.Pridáme kocky mäsa a orestujeme.Vložíme nakrájanú fazuľku, ochutíme kurkumou a osolíme. Podlejeme…
Sytá hustá polévka nás přenese do kraje vonícího levandulí. Chuť si sami upravíme podle druhu přidaného oblíbeného koření. Brambory a fazole nás dokonale zasytí tak, že…
Rychlá večeře do pár minut, po které se budete olizovat až za ušima. To jsou tyto zapečené fazolové lusky. Nejlepší na tom je, že nezašpiníte moc nádobí, neztratíte moc…
Krupicové nočky jsou oblíbenou vložkou do polévky jako alternativa ke klasickým nudlím. Často se používají do vývarů, ale stejně dobře zafungují i v krémových…
Dlouhé, štíhlé fazolové lusky jsou neprávem opomíjenou zeleninou, která má v kuchyni spoustu možných uplatnění. Dají se zabalit do plátků šunky, obalit a usmažit jako…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Podzim na talíři: Uvařte si krémovou polévku z pečeného celeru se žampiony a vínem
Vylepšete své dobroty a vařte jako profesionál. Otestovali jsme pro vás tekuté koření od Podravky
Domov je tam, kde voní čerstvě upečený chléb, říká Petra Burianová, první vítězka soutěže Peče celá země