Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kmín drcený - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Houbofleky z čerstvých žampionů

Houbofleky z čerstvých žampionů

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Na oleji osmahneme nakrájenou cibulku, přidáme nakrájené žampiony, okmínujeme, opepříme, osolíme a zalijeme šlehačkou. Necháme vydusit a přidáme kousek másla.Široké…

Lenunka

60 min

Houbová česnečka

Houbová česnečka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

V polévkovém hrnci na sádle osmahneme drobně nakrájenou cibuli, na ní podusíme očištěné a pokrájené houby (třeba i žampiony, hlívu apod.), kmín i pepř. Zalijeme vývarem,…

Červený talíř

Červený talíř

Recept ještě nebyl hodnocen 3,3

Ošúpanú cviklu nakrájame na kolieska asi 7-8 mm hrubé. Okrúhlou vykrajovačkou vyrežeme väčší stred (použijeme vykrajovačku na cukroví) tak, aby nám ostalo medzikružie…

tejaja

25 min

Hokkaidó v bramborovém hnízdě

Hokkaidó v bramborovém hnízdě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Dýním odkrojíme vršek a vydlabeme semínka a "provázky". Maso ochutíme, přidáme vejce, sýr a dýně naplníme a zakryjeme jejich odkrojeným vrškem. Omyté brambory a…

Cibulový bochánek

Cibulový bochánek

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Z vlažné (nikoliv vařící) vody, droždí a cukru vypracujeme kvásek. Voda nesmí pálit, musíme v ní udržet ruku. Droždí ve vodě rozmíchejme – nejlépe to jde metličkou.…

StefanieB

110 min

Schovaná jatýrka

Schovaná jatýrka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Brambory oloupeme a pokrájíme na kostičky.Rozložíme je na tukem vymazaný alobal, na vymazání použijeme olej nebo máslo.Osolíme je, opepříme a posypeme drceným kmínem a…

Fokuska

45 min

Domácí plněné burgery

Domácí plněné burgery

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Domácí burgery už zná a dělá snad každý. Klasika v podobě housky, placky mletého, zelenina a omáčka. Tyto jsou však netradiční tím, že mezi dvě tenké masové placky…

Kaczik

90 min

Houbové škvarky z ryzců

Houbové škvarky z ryzců

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Ryzce naši houbaři kupodivu příliš nesbírají, přestože je to velmi zajímavá skupina hub, atraktivní i z hlediska kuchyňského využití. Tyto houby jsou oblíbené především…

Colombo65

25 min

Pstruh plněný houbami

Pstruh plněný houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pstruzi mají úžasně jemné a kvalitní maso. Dlouhou úpravou byste výsledné chuti jen ublížili. Celé ryby můžete před smažením naplnit dobře vychucenou nádivkou. Například…

1 78 79 80 81

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více