Skořicové kytičky
Recept ještě nebyl hodnocenDo větší mísy nebo na vál prosejeme hladkou mouku, přidáme cukr, mleté ořechy, kakao, skořici a přidáme pokrájený nebo nastrouhaný tuk. Vypracujeme hladké těsto, které…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 259 kJ / 540 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 60,00 g |
– nasycené | 15,00 g |
– nenasycené | 44,00 g |
–– mononenasycené | 30,00 g |
–– polynenasycené | 14,00 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Do větší mísy nebo na vál prosejeme hladkou mouku, přidáme cukr, mleté ořechy, kakao, skořici a přidáme pokrájený nebo nastrouhaný tuk. Vypracujeme hladké těsto, které…
POSTUP: 1. Do mléka s cukrem nadrobíme droždí a necháme vzejít kvásek. Zatím smícháme mouku s cukrem a vejci, vmícháme kvásek a zapracujeme vláčné těsto. Necháme v teple…
Z těsta tvarujeme kolečka.Na upečený a marmeládou promazaný kousek stříkáme nugátovou hmotu.Vejce třeme s cukrem a kakaem.Postupně pak zašleháme horký 100% tuk, ztuhlý…
Malou kuchyň opticky zvětší zrcadlový efekt. Víte, jak ho docílit s minimálními náklady?
Tradiční svatební polévkou je vývar s knedlíčky. Jak je udělat, aby chutnaly božsky?
Encyklopedie bobulovin: Víte, jak vypadá josta a jak v kuchyni nejlépe využít angrešt, černý bez či rakytník?