Škvarkové Terčiny tyčinky
Recept ještě nebyl hodnocenŠkvarkové tyčinky jsou tak nějak správně křupavé, ale přitom vůbec ne tvrdé. Základní těsto je správně slané, takže není v kontrastu s hrubou solí na povrchu. Hodí se je…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 2 333 kJ / 558 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,50 g |
Tuky | 41,50 g |
– nasycené | 3,50 g |
– nenasycené | 31,00 g |
–– mononenasycené | 7,00 g |
–– polynenasycené | 24,00 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 21,00 g |
– cukry | 1,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Škvarkové tyčinky jsou tak nějak správně křupavé, ale přitom vůbec ne tvrdé. Základní těsto je správně slané, takže není v kontrastu s hrubou solí na povrchu. Hodí se je…
Keksy rozmixujeme.Pridáme zmäknuté maslo a zomletý mak. Dobre prepracujem na cesto.Dno tortovej formy (priemer cca 23 cm) vyložíme papierom na pečenie alebo fóliou.…
Na vál prosejeme mouku, cukr, prášek, mletý bílý mák, rozdrobíme tuk a spojíme v těsto.Tvoříme malé rohlíčky, rychle je do růžova upečeme a pokud jsou teplé, je…
Smícháme suroviny na rozkvas, vložíme do sklenice a necháme v teple ztrojnásobit objem.Celý rozkvas vložíme do robota a zalijeme vlažným mlékem (mléko nesmí být horké,…
Na vál prosijeme mouku s cukrem, rozdrobíme do nich tuk a přidáme mák. Těsto rychle spojíme, aby nevyprýštil tuk a utvoříme váleček. Krájíme z něho středně velké dílky,…
Na vál prosijeme hladkou mouku a cukr, přidáme rozdrobený tuk a mletý mák a spojíme v těsto. Vyválíme z něho váleček, nakrájíme na malé kousky, tvoříme malé rohlíčky.…
V těchto košíčcích je použita nezvyklá náplň z bílého máku. Společně se skořicí a rumem dává cukroví lahodnou chuť. Bílý mák má oříškovou chuť, proto ho lehce můžete…
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 30. 5. 2024 08:30
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Holka u plotny radí: Jak na výborný retro ořechový dort? S pudinkovo-máslovým krémem a provoněný rumem chutná skvěle
Domácí punč s vůní Vánoc v alko i nealko variantě: Jeho kouzlo se skrývá ve svařeném koření
Soukenický řízek podle normy ČSN: Základem úspěchu je pěkně prorostlý bůček, skvělou vláčnost zajistí i mléko