Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ocet jablečný - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Coleslaw salát s topinkami

Coleslaw salát s topinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zelí zbavíme vnějších zvadlých a vyřízneme košťál. Očištěné zelí pak velkým nožem nakrájíme na co nejtenčí nudličky. Ve velké míse promícháme zelí se solí, necháme půl…

Chilli džem

Chilli džem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Delikátní záležitost, jakou je sladce pálivý džem z chilli a paprik, nemůžete při zpracování úrody ze zahrádky opomenout. Příprava není složitá a podle našeho…

hosta

20 min

Noky v červeném zelí

Noky v červeném zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Nejdříve si připravíme těsto: brambory řádně vydrbeme kartáčkem pod vodou a dáme vařit i se slupkou doměkka. Vodu osolíme. Zatímco se nám brambory vaří a poté budou…

rebeka

90 min

Rychlá fazolová polévka

Rychlá fazolová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Okrájíme brambory a dáme je vařit do 1 litru vody.Připravíme jíšku. Na kousíčku másla zpěníme cibulku, přidáme hladkou mouku, uděláme světlou jíšku.Jíšku, 1/2 konzervy…

woman

40 min

Pochoutkový rajčatový salát

Pochoutkový rajčatový salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Tofu nakrájíme na kostičky, nakrájíme rajčata, cibulky a pažitku.Vše dohromady lehce promícháme, případně ještě dochutíme.Necháme chvíli odležet a podáváme.

HankaPu

15 min

Předkrm z marinovaného lososa

Předkrm z marinovaného lososa

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Marinovaný losos je typická chuťovka spíše pro severské země. Zkuste si jej připravit i vy doma, k večeři nebo na významnou oslavu. Filet lososa je naložený 3 dny v…

Estragonový domácí ocet

Estragonový domácí ocet

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Ve francouzské kuchyni je estragon velice oblíbený. Vyznačuje se jemnou vůní a příjemně nasládlou chutí. Estragonový ocet využijete do salátů, nebo marinád. Navíc jeho…

woman

20 min

Farmářská pomazánka

Farmářská pomazánka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Sójový granulát zalijeme vroucí vodou, přidáme sůl a na mírném ohni vaříme asi 15 minut. Potom scedíme a necháme okapat.Tofu nahrubo nastrouháme, přidáme studený…

Cizrnová polévka

Cizrnová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Cícer i krúpy necháme odstáť cez noc vo vode. Na druhý deň cícer uvaríme. Krúpy varíme vo vývare a po dovarení uvarený cícer pridáme ku krúpom. Slaninu i cibuľu nasekáme…

tejaja

30 min

Salát (nejen) s černou čočkou

Salát (nejen) s černou čočkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Drobně pokrájenou cibuli s paprikou smícháme s tence krájeným řapíkatým celerem, na kostičky pokrájeným pevným zralým rajčetem a pokrájeným rybím masem nebo surimi…

Letní salát z pekingského zelí

Letní salát z pekingského zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pekingské zelí nakrájíme na tenké nudličky, v míse trochu prosolíme, zalijeme olivovým olejem a octem, přisypeme drcený kmín a promícháme.

brymi

10 min

Rozplácle pečené kuře

Rozplácle pečené kuře

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Kuře opláchneme, osušíme, položíme prsíčky dolů, stehna vykloubíme v kyčelním kloubu a velmi ostrým nožem z obou stran páteře provedeme řez, abychom oddělili páteř a…

Karamelizovaný fenykl

Karamelizovaný fenykl

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Z fenyklů obereme vrchní listy, seřízneme vrchní stonky a spodek fenyklů jen tak, ať se nám při přípravě nerozpadne. Rozkrojíme podélně na polovinu. Dáme na cca 10 min.…

rebeka

60 min

Otawské kuřecí plátky

Otawské kuřecí plátky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Ingredience na omáčku dáme do hrnce a na mírném ohni dusíme 15 minut. Kuřecí řízky jemně naklepeme, osolíme a posypeme kořením na pizzu. Na rozpáleném oleji prudce…

1 2 3 4 5 8

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Naposledy jste si prohlédli