Špikovaný květák
Recept ještě nebyl hodnocenKarfiol povaríme v osolenej vode domäkka. Vyberieme z vody a necháme chvíľočku odkvapkať.Cviklu, syr a kyslé uhorky nakrájame na hranolčeky a prešpikujeme nimi horúci…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Karfiol povaríme v osolenej vode domäkka. Vyberieme z vody a necháme chvíľočku odkvapkať.Cviklu, syr a kyslé uhorky nakrájame na hranolčeky a prešpikujeme nimi horúci…
Na pánev dáme nakrájenou slaninu, rozškvaříme, přidáme máslo, cibuli, nasekaný česnek a orestujeme.Celer a cuketu nastrouháme nahrubo a přidáme do pánve, osolíme,…
Kuskus zalijeme vroucí vodou a necháme 10 minut nabobtnat. Mezitím nakrájíme nadrobno cibuli. Parmazán nastrouháme najemno.V hrnci na másle zpěníme nakrájenou cibuli.…
Brambory ve slupce uvaříme v osolené vodě. Oloupeme je a protlačíme na kostičky.Bokem uvaříme hrášek a mrkev, kterou nakrájíme na kostičky. Vejce též uvaříme na tvrdo a…
Očištěnou mrkev a okurky nastrouháme každé zvlášť na velkých slzách struhadla. Do rozehřáté pánve dáme 1/2 lžíce oleje, vložíme vymačkané okurky a krátce 1 minutu…
Strúhanku zmiešame s nahrubo nastrúhanou citrónovou kôrou.Kocky filé osolíme a obalíme v múke, rozšľahanom vajíčku a strúhanke.Vyprážame z oboch strán na oleji.Jogurt…
Brambory uvaříme ve slupce do měkka, oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Mrkev a hrášek povaříme, mrkev nakrájíme na menší kostky.Mezitím můžeme na kostičky nakrájet…
Omyté maso uvaříme v osolené vodě doměkka. Maso vyndáme a necháme zchladnout. Z vývaru můžeme uvařit polévku.Rajčata nařízneme do kříže a vložíme na chvilku do vařící…
Kedluben očistíme a ukrojíme z něj tři plátky, asi centimetr široké. Dáme je vařit do osolené vody. Vaříme na skus, scedíme a necháme vychladit. Uvaříme i vejce natvrdo…
Není nad hamburgerovou klasiku v podobě masa, zeleniny, omáčky a bulky. V tomto receptu je maso, pro milovníky ostřejšího, říznuto chilli pastou a papričkou, takže…
Luxusní sendvič s chutnou rybou na vás čeká po následování našeho receptu. Ne zcela tradiční suroviny stojí zato zkombinovat a ochutnat. Věřte, že kapary, ryba a fenykl…
Bramborový salát se skvěle hodí k řízkům nebo jako součást obložených talířů. Připravíme ho z červených brambor, vařené zeleniny, vajec a šunkového salámu. Vše spojíme…
Čočka na kyselo je klasický a chutný způsob, jak připravit čočku. K dochucení v tomto případě použijeme vinný ocet. Abychom jídlo trochu odlehčili, vynecháme máslovou…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 13:06
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Přidáno 19. 5. 2024 10:00