Smaženky k pivu nebo vínu
Recept ještě nebyl hodnocen1.( obrázek č. 1) Rolku nakrájíme na kolečka silná asi 3-5mm a mezi plátky dáme vždy po jednom kolečku salámu paprikáš. Zpevníme párátkem. Z vejce, mouky a vody nebo…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 138 kJ / 272 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 20,00 g |
– nasycené | 12,00 g |
– nenasycené | 7,30 g |
–– mononenasycené | 6,00 g |
–– polynenasycené | 1,30 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,00 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 4,00 g |
1.( obrázek č. 1) Rolku nakrájíme na kolečka silná asi 3-5mm a mezi plátky dáme vždy po jednom kolečku salámu paprikáš. Zpevníme párátkem. Z vejce, mouky a vody nebo…
Parenicu nastrouháme nadrobno na struhadle, přidáme Lučinu, zakysanou smetanu, Ramu, hořčici, debrecínku, nať a osolíme. Mažeme na chléb ( nejlépe domácí :-) ) a…
Považovali jste dosud kopřivy jen za nežádoucí plevel? Zásadní chyba – po patřičné úpravě se z nich totiž stává výtečná a zdravá lahůdka. Pokud chcete omáčky míň,…
Brambory důkladně omyjeme, šalotku oloupeme a pokrájíme na tenké plátky, které vysušíme utěrkou.Sýry nastrouháme.Uzené maso pokrájíme na malé kousky.Pekáček nebo misku…
Kuřecí řízky nařízneme, naklepeme, osolíme a opepříme. Do středu dáme nakrájenou klobásu a sýr parenica (uzená nebo neuzená - jak kdo má raději). Řízek přeložíme,…
Brambory si nakrájíme asi na 1cm plátky, mezi které klademe plátky sýru, šunky, posekaná sušená rajčata a rozmarýn. Aby nám vše drželo, spíchneme to špejlí. Potřeme…
Klobásu opláchneme, osušíme a stočíme do spirálek pomocí špejlí. Z uvedených surovin připravíme těstíčko, do kterého namočíme spirálky vinné klobásy.Poklademe je na…
Do bramborové kaše přidáme hrubou mouku podle potřeby tak, abychom měli tužší bramborové těsto. Přidáme nahrubo nastrouhanou uzenou parenici, špetku červené sypké…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Jak vybrat rychlovarnou konvici? Ty nejchytřejší vám prozradí, kolikrát denně jste si vařili kávu
Pečeme s Ivou: Bábovka nebo kávový mazanec s kousky čokolády? Je jen na vás, jak tuto dobrotu upečete
Příprava na jaro: Patero opravdu funkčních rad, jak nastartovat zamrzlý organismus