Beer Can Chicken - Kuře grilované na plechovce piva
Recept ještě nebyl hodnocenOmyté a osušené kuře okořeníme grilovacím kořením případně namarinujeme pomocí vstřikovače marinády marinádou dle vlastní chuti. Technika spočívá v tom, že okořeněné…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Omyté a osušené kuře okořeníme grilovacím kořením případně namarinujeme pomocí vstřikovače marinády marinádou dle vlastní chuti. Technika spočívá v tom, že okořeněné…
Asijská kuchyně si velmi rychle získala oblibu i u nás. Jedním z nejoblíbenějších pokrmů jsou jistě závitky. Do rýžového papíru zabalíme směs mletého masa se zeleninou a…
Další ze skvělých marinád, která ochutí plátky vepřového plecka. Takto naložené nebude jistě maso fádní. Přidáme-li k hotovému masu vhodnou přílohu a čerstvý zeleninový…
Ti, kdo patří mezi milovníky aromatických sýrů, určitě ocení tuto netradiční úpravu kombinace dvou z nich - výrazných syrečků a jemnějšího camembertu. Nejlépe si …
Inspirace na odpolední svačinku nebo studenou večeři pro celou rodinu není nikdy dost. S touto pomazánkou z plísňového sýra, cibule, dochucenou pivem a špetkou chilli…
Oba druhy masa kuchyňsky upravíme a po stranách nařízneme. Naložíme přes noc do marinády (z výše uvedených surovin).Druhý den maso okapané od marinády zprudka…
Cibule pokrájíme na plátky nebo klínky a na malém množství oleje osmažíme v rozpálené pánvi dosklovata.Pak cibuli nahrneme ke straně a do pánve vložíme osmažit buřty z…
Dnes už se ani na vesnici nepeče husa tak často, jako dříve. Většinou už ani nemáme pekáč, kam by se husa vešla. Proto kuře je dobrou volbou. A takto upečené nám…
Kolena ostrým nožem nařízneme. Pořádně osolíme, lehce opepříme a potřeme drceným česnekem. Do pekáče dáme nakrájenou cibuli, neoloupaný česnek, položíme nasolené koleno…
Receptů na bramboráky jsou stovky. Každá kuchařka pokládá ten svůj za nejlepší a taky záleží na zvyku každého z nás. Přesto je dobré si občas zkusit něco nového, co vás…
Máte rádi nenáročná jídla z jednoho pekáčku? Tak to tu pro vás máme skvělý tip. Kuřecí stehna pečená na směsi restované zeleniny s klobásou, která jsou podlitá kečupovo…
Oblíbenou klasiku české kuchyně připravujeme každý trochu jinak. Buřtguláš podle tohoto receptu je díky pivu, spoustě koření a česneku plný chutí. Navíc do něj přidáme…
Sáčky na pečení můžete použít na pečení masa, ryb, zeleniny nebo pečiva bez použití tuku. Můžete si tak dopřát zdravé jídlo s nízkým obsahem kalorií, které si uchová…
Vše dáme do pekárny podle psaného pořadí, dáme na program TĚSTO. Hotové těsto dáme na vál a vypracujeme do bochníčku, dáme do kulaté vysypané ošatky a přikryté dáme…
Oloupané brambory jemně nastrouháme, slijeme vodu, kterou pustily, ale usazený škrob ponecháme. Přilijeme pivo, přidáme vejce, okořeníme solí, kmínem, česnekem a…
Oloupaný celer nakrájíme na 10-15 mm silné plátky a v osolené vodě uvaříme do poloměkka.Plátky rozložíme na talíř, lehce pokapeme citronovou šťávou a pokud je třeba,…
Rozpustíme sádlo a cibuli, nakrájenou na drobno, orestujeme do hněda. Přidáme maso, nakrájené na větší kousky a necháme zatáhnout.Přidáme protlak a po krátkém…
Smícháme olej, česnek, hořčici, pepř a med. Cibuli nakrájíme na klínky. Maso potřeme ochucenou hořčicí a položíme do pekáčku na cibuli.Podlijeme pivem, přikryjeme a…
Nejdříve dáme vařit vývar, dáme vody jen tak, aby vše bylo zalité a vaříme cca hodinku. Na sádle vyškvaříme slaninu, přidáme pokrájenou cibuli na kousky a po chvíli i…
Buřty na světlém pivu jsou pochoutkou nejen na oslavu, ale zasytí i jako vydatná večeře. Do pekáčku naskládáme cibuli s buřty, okořeníme a podlijeme oblíbeným pivem.…
Pomazánkové máslo smícháme s tvarůžky, které nakrájíme nebo nastrouháme. Přidáme trochu soli, pepře, nadrobno nakrájenou cibulku i s natí.Ušleháme elektrickým hnětačem.…
Kuřecí stehení řízky nakrájíme na malé kousky a dáme do mísy. Přidáme všechny ingredience - dvě vejce, hořčici, sojovou omáčku, pivo, solamyl, hladkou mouku a osolíme a…
Drobně nakrájenou cibulku osmažíme na oleji pěkně dozlatova, jako základ do každého guláše. Přihodíme nakrájené maso, spařená a oloupaná rajčata, kapie, houby a dusíme…
Nejprve kolena umyjeme a dáme na cca hodinu a půl vařit do papiňáku s celým kořením (pepř, nové koření, bobkový list a sůl podle chuti, já dala víc a bylo to lepší než…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 09:39