Dort FOTBALOVÝ MÍČ na hřišti
Recept ještě nebyl hodnocenKORPUS: Nejdříve oddělíme žloutky od bílků. Z bílků vyšleháme sníh. Žloutky s cukrem vyšleháme do světlé pěny a potom přidáme postupně po lžících olej a rum. Přidáme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
KORPUS: Nejdříve oddělíme žloutky od bílků. Z bílků vyšleháme sníh. Žloutky s cukrem vyšleháme do světlé pěny a potom přidáme postupně po lžících olej a rum. Přidáme…
Crinkles je pečené cukroví, které zaujme nejvíc svým vzhledem. Před pečením je kulička těsta obalena v řádné dávce cukru, což udělá ten správný popraskaný efekt. V tomto…
Punčové řezy nás potěší nejen na oko, ale také na chuti. Piškotový korpus je promazán pikantním džemem a dochucen punčovým rozvarem. Skládání jednotlivých pásů vytvoří…
Do misky nasypte mouku, kakao, prášek do pečiva a sůl. Suchou směs promíchejte.Připravte podmáslí a k němu přidejte barvivo. Barvivo v podmáslí důkladně promíchejte.Do…
Vejce, cukry, červené barvivo a mléko smícháme dohromady, vmícháme mouku s práškem do pečiva a nalijeme do dortové formy, kterou máme vystlanou pečícím papírem.Dáme péct…
Pařížská šlehačka: smetanu vylijeme do kastrůlku a přidáme k ní i tyčinku kaštany. Zahříváme do rozpuštění. Chvilinku povaříme a odstavíme. Po vystydnutí uložíme do…
Palačinky nemusí nutně znamenat jen usmaženou světlou placku plněnou marmeládou. V tomto receptu najdete inspiraci na tři různé příchutě palačinek, do kterých pak…
Dorty typu red velvet jsou velmi oblíbeným dezertem. Výrazná barva a skvělá chuť se přenesla i do miniaturní varianty tohoto moučníku. Na kypré a dobře upečené korpusy…
Korpus: Je to recept do formy 23 cm, takže na větší přizpůsobíme množství. Ušleháme žloutky s půlkou cukru dohusta, přidáme vodu, olej, poté mouku s práškem do pečiva.…
Troubu předehřejeme na 175 °C, formu na bábovku vytřeme tukem a vysypeme moukou. Do mísy robota dáme krupicový cukr, vanilkový cukr, rum, máslo nakrájené na malé…
Linecké těsto nám poskytuje celou řadu možností, jak ho využít. Mezi dětmi jsou nejoblíbenější tvary zvířátek, pokud možno co nejbarevnější. Tady máte příležitost, jak…
Korpus: 1. Oddělíme žloudky od bílků. K žloudkům přidáme část cukru a vyšleháme do pěny. 2. Ve druhé míse vyšleháme z bílků hustý sníh, přidáme cukr a opět vyšleháme.…
Korpus: Žloutky utřeme s cukrem, do nich vmícháme střídavě mouku s práškem do pečiva a vodu. Nakonec ušleháme z bílků pevný sníh a opatrně ho vmícháme do těsta. Pečeme…
Bílky vyšleháme s cukrem na pevný sníh. Poté postupně přidáme žloutky a vše znovu dobře vyšleháme. Nakonec lehce vmícháme prosátou mouku a těsto naplníme do formy na…
Bílky ušleháme s citronem nejvyšší rychlostí do tuha, postupně přisypáváme cukr, nakonec kápneme trochu barviva. Sáčkem s ostře řezanou špičkou tvoříme na plech s…
Pracné, avšak velmi efektní cukroví z falešného marcipánu, který umožňuje dosáhnout dokonalých odstínů barev, což pravý marcipán (kupovaný) se svou nažloutlou barvou…
Másla, šlehačky a cukr vyšleháme. Vyšlehaný krém posypeme barvivem a opatrně promícháme, aby vzniklo mramorování. Misku vyložíme potravinářskou fólií a vrstvíme -…
Vyšleháme žloutky s cukrem a do vzniklé pěny opatrně po částech zapracujeme střídavé mouku a sníh z bílků. Těsto vlijeme do formy a pečeme podle zkušeností s vlastní…
tmavé těsto : Žloutky ušleháme s cukrem do pěny. Z bílků ušleháme tuhý sníh, který přidáme ke žloutkům střídavě s moukou smíchanou s práškem do pečiva a kakaem. Pečeme…
Do mísy od robota nalijte bílky, šťávu z půlky citronu a vše vyšlehejte do pěny. Postupně přisypávejte cukr a přidejte marmeládu. Marmeláda by měla být hladká a bez…
Dávku rozdělíme na dva díly.Žloutky oddělíme od bílků. Vyšleháme je s cukrem, olejem a přimícháme mouku. Nakonec lehce přidáme vyšlehané bílky. Takto upečeme dva pláty…
dort: 1. Troubu předehřejeme na 180°C a 2 dortové formy vel. 20 cm lehce vymažeme a vysypeme moukou. 2. V větší míse nebo v míse kuchyňského robotu smícháme olej,…
Kokos smícháme v hlubší misce se slazeným kondenzovaným mlékem (dvě lžíce si necháme na spojení těsta). Dochutíme trochou rumu. Přidáme tolik cukru, aby byla hmota tuhá.…
1. Troubu předehřejeme na 190°C a pečící plechy vyložíme pečícím papírem. 2. Ve středně velké míse smícháme mouku, kakaový prášek, kukuřičný škrob, jedlou sodu a sůl.…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Proč je sushi z obchodu dobrou volbou? Je kolikrát lepší než ze špičkové restaurace, říká kuchař Lukáš Neckář
Dokonale vláčné rumové bábovičky alias Baba au rhum. Víte, kdo je vymyslel a jak se dělají?
Gruzínská omáčka satsivi z vlašských ořechů dodá kuřeti božskou chuť a vůni. Podávat se dá teplá i studená