Dort – kniha
Recept ještě nebyl hodnocenVajcia odvážime celé v škruinke a navážime si rovnaké množstvo cukru a hladkej múky. Žĺtky vyšľaháme s cukrom do peny, pričom postupne všľaháme po 1 lyžici horúcej vody…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 749 kJ / 179 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 0,50 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 0,60 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,50 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 40,00 g |
– cukry | 40,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vajcia odvážime celé v škruinke a navážime si rovnaké množstvo cukru a hladkej múky. Žĺtky vyšľaháme s cukrom do peny, pričom postupne všľaháme po 1 lyžici horúcej vody…
Vajcia odvážime celé v škruinke a navážime si rovnaké množstvo cukru a hladkej múky. Žĺtky vyšľaháme s cukrom do peny, pričom postupne všľaháme po 1 lyžici horúcej vody…
Bledé cesto si pripravíme tak, že vajíčka rozdelíme na žĺtky a bielky, bielky vyšľaháme s 12 pl práškového cukru do peny a pomaly po jednom zašľahávame žĺtky. Potom…
Z mäsa narežeme filetky ( menšie rezne ), zľahka naklepeme, osolíme, okoreníme. Na oleji z oboch strán opečieme. Mäso vyberieme, do výpeku dáme lekvár, zalejeme vývarom…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 13:06
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Vietnamská kuchyně: Připravte si doma vlastní nudlový salát Bún bò Nam Bô. Takhle jednoduše se dělá
Rychlé jablečné tyčinky: Listové těsto skvěle doplní jablečná přesnídávka a snadný dezert lehce zvládne i začátečník nebo děti