Nugátová Charlotta
Recept ještě nebyl hodnocenŠarlota je zajímavý dezert, kdy jeho vršek tvoří roláda nakrájená na plátky, pod kterými se skrývá lahodný šlehačkový krém. Nugátová Šarlota má příjemně sladkou, lehce…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Šarlota je zajímavý dezert, kdy jeho vršek tvoří roláda nakrájená na plátky, pod kterými se skrývá lahodný šlehačkový krém. Nugátová Šarlota má příjemně sladkou, lehce…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Skromná kuchyně: Placky podplamenice sloužily jako výslužka čeledínům. Takhle snadno je uděláte dnes
Zákusek inspirovaný nanukem: Ať božské Míša řezy ovládnou i vaši domácnost!
Salát Niçoise se neobejde bez čerstvých rajčat a ančoviček, které někdy nahrazuje tuňák. Chuť doladí lehce nakyslá zálivka