Kuřecí v podmáslové marinádě s křenem
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí řízky osolíme a opepříme. Na marinádu smícháme podmáslí, křen, polovinu posekané petrželky a zelené části cibulek, osolíme a zalijeme marinádou maso. Necháme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kuřecí řízky osolíme a opepříme. Na marinádu smícháme podmáslí, křen, polovinu posekané petrželky a zelené části cibulek, osolíme a zalijeme marinádou maso. Necháme…
Nerozmrazenou Italskou směs se Šmakounem vsypte na pánev s rozehřátým máslem nebo olejem a okořeňte dle vlastní chuti. Zamíchejte do směsi smetanu a za občasného míchání…
Směs pod kuře: Brambory nakrájíme na tenké hranolky (lépe a dříve změknou), mrkev a cibuli na nudličky, či jemné plátky. Jablko na kostky, česnek na plátečky, přidáme…
Porce lososa jemně posypeme pepřem a kořením a potřeme nastrouhaným zázvorem. Necháme alespoň hodinu odležet, solíme až těsně před pečením, aby losos nepustil šťávu. …
Listy řeřichy dobře omyjeme a necháme okapat. Lososa nakrájíme na jemné proužky a olivy vypeckujeme a nasekáme najemno. Citrónovou šťávu dobře promícháme se smetanou,…
Maso naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme brusinkovým kompotem, posypeme houbami, které si před tím nakrájíme a namočíme a zabalíme v rolády.Na oleji orestujeme…
Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, pomažeme plnotučnou hořčicí a poklademe na něj plátky tvrdého salámu a kousek nivy vcelku. Zabalíme do závitku, ovážeme…
Vyfiletované porce kapra osolíme a posypeme rozmarýnem. Osmažíme prudce po obou stranách. Ve výpeku pak osmahneme nastrouhanou zeleninu, kterou podlijeme rybím vývarem.…
Listové těsto rozválíme na vále posypaném moukou na velikost plechu. Cibule najemno pokrájíme, zpěníme na oleji, přidáme kysané zelí, oloupané nakrájené jablko bez…
Plát mäsa naklepeme, osolíme, okoreníme. Papriku nareťeme na drobučké kocôčky. Tretinu oddelíme. Mleté mäso zmiešame s 2/3 papriky, osolíme, okoreníme. Masu rozotrieme…
Nakrájenou slaninu a cibuli zpěníme na trošce oleje, přidáme na kostičky pokrájené brambory a asi 5 minut za stálého míchání opékáme. Poté přidáme orestovat na plátky…
Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Brambory oloupeme, omyjeme, nakrájíme na plátky a vložíme do osmažené cibule. Zalijeme vodou, aby brambory byly ponořeny,…
Do 2 l vroucí vody dáme veškerou zeleninu – vcelku, osoíme a opepříme. Velmi pomalým varem vaříme asi 1 hod. Do hrnečku si oddělíme asi čtvrt litru vývaru a necháme…
Karfiol nasekáme na menšie kúsky. Do vymastenej zapekacej misky dáme polovicu karfiolu, posypeme tvarohom a zakryjeme druhou polovicou karfiolu. V smotane rozmiešame…
Ve větším hrnci namočíme na hodinu do 600 ml studené vody sušené hřiby. Po hodině uvedeme do varu. Přidáme koření, sůl, mletý pepř a na kostičky nakrájenou zeleninu.Dále…
Všechny suroviny vymícháme dohladka. Necháme chvíli odležet. Hodí se na všechny druhy listových salátů a okurek. Je velice chutná.
Maso opláchneme, osušíme, lehce osolíme a pro lepší držení tvaru ho utáhneme nití.V papiňáku na rozehřátém oleji s máslem restujeme nadrobno nakrájené cibule, až…
Tekvicu rozrežeme na mesiačiky, rozložíme ich na plech, zľahka posolíme, posypme čiernym korením, pokvapkáme olejom a pečieme vo vyhriatej rúre na maxime asi 20 minút.…
Mísu vymazat třeba sádlem. Do zapékací mísy dát brambory nakrájené na kolečka. Na brambory nasypat 3 barvy paprik (kapie,žlutá,zelená). Na to uložíme kolečka cibule,…
Zemiaky očistíme a nakrájame na väčšie kocky. Dáme do vymasteného pekáča, osolíme, posypeme paprikou a v rúre pečieme skoro do mäkka. Potom polejeme tvarohom…
Plátky vepřového masa naklepeme, posypeme nahrubo rozdrceným pepřem s novým kořením a přitlačíme k masu. Plátky prudce opečeme z obou stran na oleji asi 1 minutu a pak…
Dyňová omáčka : Dyňu uvaríme vo vode do polomäkka, scedíme, rozmixujeme. Necháme prechladnúť a potom zmiešame so smotanou, strúhaným syrom, osolíme, okoreníme. …
Nejprve nakrájíme na malé kostičky maso (já měla vepřovou kotletu). Na oleji osmahneme nakrájenou cibulku, na kterou vložíme nakrájené maso. Opečeme doměkka.Přidáme…
Na medailonky nakrájenou panenku zprudka opečeme na rozpáleném oleji z obou stran, pak maso osolíme, přidáme nakrájenou cibuli a chvíli společně restujeme. Pak přisypeme…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Božská mana! Dokonalá domácí šunka z kolene podle nejmladší vítězky MasterChefa
Dokonalá japonská kaše amasaké: Večer zamícháte, ráno vydatně a zdravě posnídáte
Koláč s ovocem a drobenkou: Díky ovoci je šťavnatý a vláčný, drobenku vylepší ořechy a připravený je už za 20 minut