Špenátová roláda s uzeným lososem-low carb
Recept ještě nebyl hodnocenMozarellu, vejce, špenát, psyllium a sůl rozmixujeme v robotu. Rozprostřeme na plech vyloženy pečícím papírem. Pečeme na 160 stupňů cca 10 minut.Smícháme ricottu, kopr,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Mozarellu, vejce, špenát, psyllium a sůl rozmixujeme v robotu. Rozprostřeme na plech vyloženy pečícím papírem. Pečeme na 160 stupňů cca 10 minut.Smícháme ricottu, kopr,…
Všechny suroviny vložíme do mixéru a přibližně 10 sekund mixujeme.Nalijeme do sklenic a podáváme.
Nejdříve si spaříme čerstvý baby špenát, vyždímeme všechnu vodu a rozmixujeme.Oddělíme bílky od žloutků a z bílků vyšleháme tuhý sníh.V další míse smícháme žloutky,…
Špagety, vrtule, kolínka… Není důležité, jaký mají těstoviny tvar, jedno je ale jasné – jde o sytou a levnou surovinu, která vás zachrání před tím největším hladem.…
Cizrnu slijeme a v cedníku propláchneme. Necháme dobře okapat.Maso nakrájíme na malé plátečky a v pánvi na rozehřátém oleji ho restujeme skoro doměkka.Pak k masu…
Květák rozebereme na menší růžičky. Rajčata nakrájíme na menší kousky a v sekáčku nahrubo rozsekáme. Oloupané brambory nakrájíme na menší kostičky.V hlubší pánvi…
Šťavnatá dobře ochucená sekaná bude chutnat ještě lépe, když do ní přidáme trochu nasekaného špenátu. Díky němu bude i pěkně vypadat na talíři. Podávat ji můžeme třeba s…
Všechnu zeleninu nakrájíme na pokud možno stejné nudličky, můžeme použít na krouhání robot. Z uvedených ingrediencí vymícháme hladkou zálivku. Zeleninu smícháme se…
V pánvi na drobně pokrájeném špeku (nebo slanině) trošku opečeme posekaný česnek, přidáme postupně špenátové lístky, promícháme a necháme zavadnout.Zapékací misku nebo…
Brambory uvaříme ve slupce do poloměkka.Vychladlé brambory oloupeme, pokrájíme na plátky a ponecháme stranou.Moravské uzené nebo šunku (nebo libovější slaninu) nakrájíme…
Ve vyšší nádobě rozmixujeme špenát se žloutky, olejem a česnekem. Směs osolíme, opepříme, přidáme mouku a vše promícháme. Z bílků vyšleháme sníh, který do těsta opatrně…
Kuřecí závitky plněné baby špenátem jsou krásně barevné a opravdu chutné. Jsou jednoduché a rychlé na přípravu a zvládne je opravdu každý. Přílohu si každý zvolí sám,…
Plněné řízky se těší velké oblibě. Ať již smažené v trojobalu, nebo v přírodní úpravě, záleží na náplni. Špenát a mozzarella jsou skvělá volba. Pokud je navíc doplní na…
Tato výjimečná kombinace zeleniny, obohacená o exotickou kurkumu, přináší do vašeho talíře nejen osvěžující chuť, ale i blahodárné účinky pro vaše tělo. Lehká, ale sytá…
Vejce rozšleháme a usmažíme v pánvi na trošce oleje. Před koncem přidáme kurkumu a osolíme. Dáme stranou. Do pánve přilijeme trochu oleje, přidáme bílou část cibulky,…
Bulgur uvaříme podle návodu a necháme vychladnout. Lilky oloupeme a nakrájíme. Vložíme do mixéru, přidáme stroužky česneku a rozmixujeme.V míse smícháme bulgur s…
Na řezu vypadají naprosto fantasticky a barevně. Roládky z kuřecích prsou jsou vyloženy plátkem anglické slaniny a plněny směsí vařených vajíček, listového špenátu a…
Lahůdkové brambůrky grenaille si zrovna říkají o využití do luxusnějších typů salátů. Přidejte k nim baby špenát, polníček a jedlá kvítka. Při podávání doplňte natvrdo…
Tofu i celé tohle jídlo je skvělé v tom, že je hodně variabilní. Nemáte některou z uvedených ingredienci? Nevadí! Prostě ji vynechte nebo nahraďte něčím oblíbenějším.…
1. Rybku pokapeme citronem, okořeníme citronovým pepřem, nakrájíme na proužky a na trošce olivového oleje proženeme po pánvi. 2. Špenát spaříme horkou vodou, zapékací…
Olej rozehřejte v nepřilnavé pánvi. Zprudka na něm opečte osolené a opepřené kousky ryby, nejprve masitou stranou dolů, 5 minut z každé strany. Vyjměte a dejte stranou…
Velmi jednoduchá příprava do dvaceti minut, například pro všední den. Pár jednoduchých surovin, které bude stačit přidat k vývaru a polévku máte na stole.
Kotlety mírně naklepeme, osolíme, opepříme a po krajích nařízneme. Na hlubší pánvi rozehřejeme trochu oleje a kotlety na něm zprudka opečeme. Zázvor oloupeme, nakrájíme…
2/3 množství másla rozehřejeme a osmažíme na něm cibulku kterou jsme si nakrájeli nadrobno. Smažíme, jakmile zesklovatí, osolíme, opepříme. Sundáme z plamene a necháme…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25