Plněná vepřová panenka
Recept ještě nebyl hodnocenPanenky odblanime a rozrizneme na plat. Takto pripravene maso osolime, opeprime cerstve mletym peprem a posypeme susenou bazalkou. Dale poklademe platky sunky Prosciutto…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Panenky odblanime a rozrizneme na plat. Takto pripravene maso osolime, opeprime cerstve mletym peprem a posypeme susenou bazalkou. Dale poklademe platky sunky Prosciutto…
Žampiony očistíme, opatrně vydloubneme nožku, kterou dáme stranou. Pokrájíme si nadrobno cibulku, kterou zesklovatíme na lžičce oleje, přidáme špenát (mražený) a 5 minut…
Nakrajime cibulku na drobnejsi kousky a zpenime na oleji. Do hrnce pridame rozpustit mrazeny spenat, sunkovy salam nakrajime na kosticky a pridame do spenatu. Osolime,…
Na panvici na oleji roztopíme špenát, osolíme, dochutíme orieškom a korením, necháme vychladnúť. Na lístkové cesto rozsypeme strúhanku, rozložíme špenát, posypeme…
Očistěná prsa nakrojíme a přes fólii lehce naklepeme. Na vzniklé pláty poklademe kolečka paprikového salámu, na polovinu rozetřeme tavený sýr a na něj dáme spařené…
Zapneme troubu na 180° C a plech vyložíme papírem na pečení, který lehce pomažeme olejem. Do mísy prosejeme mouku a promícháme s práškem a solí, přidáme scezený protlak…
Šťavnaté vepřové závitky, plněné jarní nádivkou z uzeného masa a mangoldu, zajisté svojí skvělou chutí potěší všechny milovníky masa. Perfektně se hodí k nedělnímu nebo…
Do pánve nalijte olej, přidejte nakrájenou cibuli a restujte lehce dosklovata. Po chvilce přidejte na plátky nakrájený česnek a nechte ho rozvonět.Přimíchejte rozmražený…
Rozpálíme pánev, přidáme kousek másla, cibuli, listový špenát, česnek, posolíme. Provaříme 10 minut a přidáme smetanu. Lososa posolíme, popepříme, polijme šťávou z…
Cesto rozvaľkáme a dáme do tortovej formy tak aby okraje pretŕčali (nemusia byť pravidelné), syr smotanu 3vajíčka a detskú krupicu zamiešame osolím a okoreníme (podľa…
Špenát, ovoce a jogurt dejte do mixéru na smoothie či koktejlového nástavce robotu.Rozmixujte na hladké pyré a přelijte do sklenice.Dozdobte podle chuti ovocem, oříšky…
Základem správného quiche je jeho těsto. Určitě není dietní, ale právě to, ho dělá naprosto neodolatelným. Náplň se skládá ze špenátu a strouhaného sýra, vše zalité…
Nejdříve si připravíme špenátovou nádivku. Na trošce másla orestujeme kostičky slaniny a cibule do zlatavé barvy. Přidáme povolený špenát a rozetřený česnek. Osolíme,…
1. Do vroucí vody dát noky. 2. Do hrnce si dáme špenát a na slabém ohni nechat rozmrazit. 3. Na kostičky nakrájenou cibuli dáme smažit na oleji (do hluboké pánve).…
Syrové brambory jsem nakrájela na větší kusy a rozmixovala v kutru do hladka (nebo je nastrouháme na jemném struhadle, ale tohle je rychlé a bez práce). Přidáme mouku,…
Krůtí prsa rozřízneme na plát vcelku, opatrně naklepeme, potřeme hořčicí a oslolíme. Na másle osmažíme nakrájené cibulky, vlijeme rozšlehaná vajíčka a umícháme řídkou…
Nejprve si připravíme špenát. Cibulku necháme zesklovatět na olivovém oleji, přidáme špenát, česnek, smetanu, osolíme, opepříme a zahustíme vejcem. Necháme vychladnout. …
Maso pokrájené na 6 plátků mírně naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce a lehce opečeme a podusíme na sádle.Na kostičky posekanou cibuli zpěníme na slanině…
Mušličky z tvarohového těsta můžete připravit na silvestrovskou oslavu, nebo k posezení u dobrého vína. Náplň můžete zvolit takovou, jakou máte rádi. Zajímavá je…
Tvaroh smíchámé s máslem a přidáváme po lžicích špenát, tak aby pomazánka nebyla příliš řídká. Ochutíme ještě solí a při podávání obložíme vařeným vejcem.
Cannelloni povaříme v osolené vodě cca 3 minuty.Scedíme a necháme okapat. Cibuli najemno nakrájíme,česnek nasekáme nahrubo. V hrnci si rozpustíme máslo,přidáme mouku a…
Povíjnice vodní alias vodní špenát je jedním z druhů méně známých asijských zelenin. Rychlá příprava, typické asijské ochucení a dobrá přílohová rýže učiní ze svazku…
Dozlatova upečené kuřátko se skvěle hodí na jarní sváteční stůl. Naplníme ho špenátovou nádivkou a podáváme se sladkými karotkami glazovanými s medem a opečenými…
Na kostky nakrájenou anglickou slaninu vložíme do hrnce a jen lehce podlejeme olejem. Až se slanina upeče, přidáme na kostky nakrájenou cibuli a restujeme. Pak přidáme…
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Retro okénko: Cikánský krém se dělával jako levnější náhrada pařížské šlehačky. V dortech a moučnících skvěle funguje dodnes
Vlasta Burian si domů „ukradl“ slavného kuchaře: Ten králi komiků vařil třeba kuře s jablky, volským okem a mandlemi
Kalábrie na talíři: Jihu Itálie vládne feferonka a tento fantastický mřížkový koláč crostata